Tres del CVHLL. Arrossada, Xocolatada i Calçotada.

Tres del CVHLL.

Tres setmanes intenses les viscudes per el amics del Club de Vehicles Històrics de Lleida.

Tres setmanes consecutives organitzant i gaudint de trobades temàtiques. Trobades per tots els gustos, colors i sobretot, paladars!

I es que les propostes per aquestes últimes tres setmanes anaven de classics i paladar. Clàssics i arròs, Clàssics i Xocolata i Clàssics i Calçots.

18 Febrer: Clàssics i Arròs.(Terres del Ebre)

el 18 de febrer, el CVHLL proposaven als Socis i amics a participar d’una trobada per les terres del Ebre. Passejada per aquelles carreteres on els arrossars son les vistes predominants. Per completar la visita, feren visita a una de les catedrals del Vi, al Pinell de Brai. Per acabar, una bona arròs de marisc no hi podia faltar.

25 febrer: Clàssics i Xocolata.(Agramunt)

En aquesta ocasió, Seat prenia tot el protagonisme. Trobada mono marca, ja habitual del Club. un bon moment on els amants de la casa Seat, podien trobar-se per compartir experiències i on poder contemplar els models. I es que en aquesta ocasió, quasi un exemplar de cada model si va apuntar

Trobada a Lleida i un cop agrupats, tots cap a Agramunt. La jornada es vivia a la localitat. Esmorzar per a tothom i una visita al centre d’art contemporani, L’espai Guinovart d’Agramunt. I una segona visita, aquesta si per el paladar, a la fabrica de turrons i Xocolata Vicens, on passejaren per el museu.

Alguns es quedaran a dinar, i altres posaran final a la trobada mono marca Seat del CVHLL.

5 Març: Clàssics i Calçots.(Montblanc)

Per acabar les setmanes gastronòmiques, escolliren la Conca de Barberà. Tothom convocat per anar de ruta a la capital de la comarca, a Montblanc. Sortida amb pluja a Lleida, i clima estable a Montblanc. Perfecte per poder realitzar la visita prevista a la vila medieval de Montblanc.

Un cop acabada la visita, tots cap als cotxes direcció a Prenafeta, on poder acabar el tour, amb una bona calçotada.

Ja ho veieu, El CVHLL no sols cuida el patrimoni, sino que ofereix unes rutes culturals i gastronòmiques riques i variades!!

Tres del CVHLL, Endavant amb els clàssics, la gastronomia i la germanor.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*