1a Ruta AVALL, éxit rotund en la primera edició.

Ruta AVALL. Aquest diumenge 4 de març, entre les moltes activitats programades hi era aquesta. 

Els amics de la Associació AVALL, organitzaven la seva primera ruta! Una bona combinació entre trobada i Roadbook. Un bon punt on trobar-se, passejar segons indicacions i retrobar-se per compartir les vivencies de la Ruta.

Ruta AVALL.

El punt de trobada, com no podia ser altre, a Llambilles. Hora de citació a un quart de nou. Moment per arribar, organitzar i formalitzar la inscripció.

87 vehicles han participat d’aquesta primera Ruta AVALL. Vehicles clàssics i esportius eren els admesos per participar del esdeveniment. Alpine, Mini, Porsche i molts altres es van deixar veure a Llambilles. Molta varietat i colors, com ens agrada a nosaltres!

A les 9h, tots els participant reunits per esmorzar i agafar forces per la ruta. Una ruta amb roadbook no competitiva. Pel fet de gaudir de les carreteres al mes pur estil de competició sense ser-ho. I és que, a qui no li agrada navegar amb roadbook sigui o no competitiu?

Una ruta de 100kms era la que la gent de l’AVALL s’havien treballat per la jornada. Una ruta que no va decepcionar a ningú.

Trams per Mas Llunés, El Coll-Susqueda i Brunyola van ser les delícies dels participants, dels 87! Tres controls de pas per que ningú es despistés

A les 13h tothom era ja de tornada on compartiren un bon Vermut mentre es feien els diferents sortejos dels patrocinadors i col·laboradors.

Una sorpresa per els participants va ser la presencia d’en Dani Oliveres i la Seva KTM del Dakar 2018(gentilesa de Pneumàtics Perelló).

Amb tot això, la jornada va esdevenir un èxit rotund. Així que tot fa pensar que n’hi haurà una segona!

Des de l’Associació AVALL volen agrair a tots els participants, patrocinadors i col·laboradors la seva participació i implicació.

Bona Feina AVALL.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: Cedides per Associació AVALL

1 Comment

  1. Enhorabona per la organitzacio va ser una matinal perfecte bon ambient cotxes preciosos i molta amabilitat per part de tots els voluntaris.
    M’agradaria tenir les fotos de sortida ja en marxa…On les puc veure??

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*