Jornada de Germanor de Barcelona, Pallars i Bellpuig.

Jornada de Germanor Pallars, Bellpuig i Barcelona. (Fotografies: CCBC)

Si sempre lloem la feina dels clubs, de les seves ganes de fer activitats, quan fan algo així encara més.

Ja no es promoure uns sortida o trobada per els teus associats, és montar una jornada per que associats de diversos clubs es coneguin.

Es força comú, que les directives dels clubs es coneguin entre elles. Potser no tant comú com ho hauria, però tot arribarà. Ara be, que els associats es coneguin ja és una raresa més gran, sobretot entre clubs tant distants.

Doncs jornades com les d’aquest passat diumenge busquen trencar totes aquestes barreres. Jornades de germanor com aquestes valen el seu pes en or.

Jornada de Germanor.

Tres clubs llunyans van decidir organitzar una jornada cultural amb els seus clàssics i el punt de trobada, Tàrrega.

El Club Clàssics Barcelona Ciutat, els Amics dels clàssics de Bellpuig i l’associació cultural de clàssics del Pallars es citaven.

I ho feien a Tàrrega, on tenien programada la Jornada conjuntament. Cada club i associació s’ho muntava per arribar, els punts de sortida i ruta cadascú la seva. Però l’important arribava al migdia on els tres clubs es trobarien a les instal·lacions de la fabrica Trepat.

Foto de familia per començar, i a partir d’aquí, presentacions i converses.

Visita conjunta a les instal·lacions de la Fabrica Trepat, museïtzada amb les antigues maquines i demes. Fàbrica pionera i cap dalt en el mon agrícola, per la qualitat i utilitat dels utensilis que hi fabricaven.

Després de la visita, un bon dinar de germanor a Cervera. Sempre, la millor forma per cloure una activitat de clàssics i el millor indret per conversar.

Sempre repetim que la unió fa la força. I ho hem dit molt amb els temes de les restriccions.

Doncs no hi ha millor unió que aquella que es cuida i es mima. I trobades com aquestes propicien les unions i posicions. I evidentment, uneixen molts més clàssics als llocs!

Amics del Pallars, Bellpuig i Barcelona, felicitats per la iniciativa, per la Jornada de Germanor. Que sigui la primera de moltes i que aquesta primera vostra, sigui la llavor de moltes altres!

Que com més serem més fàcil sempre és posar solució!!

Salut i Benzina amics

cotxesclassics.cat.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*