Visita a Epocauto 2018, Fira de Reus.

Epocauto 2018.

No hi podíem faltar, com no ho hem fet en els últims anys. Una de les fires de Catalunya ja remarcades en el nostre calendari de clàssics.

El Març hi ha Epocauto i allà ens hi trobem tots plegats.

Poc a variat de edicions anteriors. L’espai i la seva distribució calcada al anterior. I com sempre passa en aquestes fires, podem parlar de la fira i de la exposició exterior que l’aficionat regala als visitants.

Epocauto 2018 per dins.

Al entrar cal passar per caixa. Si has portat el teu clàssic 3€ i si no amb 6€ ja fas.

La entrada la fas directe a la zona de recanvis. No ha estat precisament l’any amb més sortit de recanvis i recanvistes, però molt correcte la varietat dels expositors i material portat.

A ma dreta, una gran zona on trobar els amics del club de la demarcació de Tarragona. No hi podien faltar els amics dels Morell, Pobla de Mafumet, Salou, Gave Reus, Biela, La gent del Mini, Vespa i inclòs gent de més lluny com la gent del Bages.

La escuderia Baix Camp, allà present i per fer la presentació de la retrobada Pujada a Prades. Una pujada mítica i històrica que en aquesta ocasió tindrà com a Protagonista Vimbodí i Poblet, ja que tot el traçat transcorrerà per aquest terme municipal.  Una Pujada a Prades des de Vimbodí i Poblet, la capital del Vidre.

Bona noticia per l’aficionat i per la Conca de Barberà!!

Tornant a la Fira, a ma esquerra dels recanvis un representació de Siata. I es que en el Epocauto, l’amic Jaume Cabot presentava novament el seu magnífic llibre de la Factoria Siata!

I a la zona expositiva, l’any passat anava de 600. Aquest any, per la commemoració dels 100 anys de la casa Citroën, on exposició brillant dels models de la casa francesa. Des de els Rosalie, 5CV, passant per els Stromber, 2cv, DS i demés models exquisits de la casa.

Fent companyia a Citroën, una bona representació del mon del Rallye, amb els Alpine, Delta integrale i altres esportius dels rallys.

Epocauto 2018 per fora.

Com sempre, la plaço s’omple. S’omple i va variant. On en un moment hi havia un 600, ara hi ha un Chevrolet i així durant tot el cap de setmana.

Els aficionats vesteixen de gala la plaça portan autentiques exquisideses. La plaça sempre plena de història i competició. T’hi pots arribar a passar el mateix temps a dins que a fora mirant i remirant.

Plymouth, Cadillac, Chevrrolet, Pontiac, Porsche, Renault, Citroën i un llarguíssim etcètera.

Una bona fira, on la relació qualitat preu és molt justa. Un indret on els clubs poden exposar amb un espai molt generós i on pots mirar i remirar, tant a dins com a fora.

L’any que ve, esperem que més i millor.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*