Calçotada AVWC 2018

Calçotada AVWC

Text: Amics dels Volkswagen de Catalunya

El passat diumenge 18 de març vàrem celebrar la nostra tradicional sortida d’hivern en aquesta ocasió per les comarques del Penedès i l’Alt Camp amb una participació 29 vehicles i 77 amics, entre ells quatre vw’s dels amics del club Escarabat A Sac d’Andorra i d’en Xavi Fandos del Club de Vehicles Històrics de Lleida.

Primer de tot es va fer un punt de trobada a Vilafranca on vàrem oferir un petit esmorzar, especialment pels que venien de més lluny (Josep A. Alvarez des de Sils i en Pau Gurriarán de Girona). En la ruta de turística d’anada, com que ens venia de pas, vam aprofitar per aturar-nos a Montferri on visitàrem de nou el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat (edifici singular projecte del arquitecte Josep Mª Jujol ). Tot seguit ens vam dirigir cap a la població de Nulles per fer la visita guiada i un tast al Celler Modernista ( Catedral del Vi ) obra de Cèsar Martinell.

De nou a la carretera fins a la urbanització Mas del Plata (Cabra del Camp) a veure el gegantí Mazinger Z on vam repetir la foto de fa 9 anys i per acabar, una espectacular calçotada al restaurant Mas del Plata de la mateixa urbanització per a gaudiment de tots els presents.

Totes les Fotografies de la Calçotada AVWC 2018, aquí.

(Fotos dels Amics Xavier Barranco, Pau Gurriarán, Jesús Ibáñez, Pere Martí, Jordi Peña i Marc Rivas)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*