Associació Motor Clàssic Berà ens dirà Adéu.

Associació motor clàssic Berà.

Aquest dissabte, el mon del clàssic rebia una noticia de les que fan mal.

Sempre parlem i diem ben clar i alt, la gran afició que som. Sempre ens agrada posar en valor la tasca de individuals i col·lectius. Per que si una cosa tenim clara, és que les aficions les fan les persones. I les persones, com diu algu, fan coses. I d’entre moltes coses, s’uneixen per treballar conjuntament amb alguna finalitat sense anim de lucre.

D’això va la nostra afició, un grup de individuals que s’uneixen per donar a conèixer al mon el nostre patrimoni industrial. I en un gran percentatge, crean associacions en les poblacions per posar en valor el mon del clàssic en cada municipi.

Doncs quan celebrem la creació d’una nova associació o club, possiblement la més recent que recordo El Club Clàssics Barcelona Ciutat, ens entristim moltíssim quan ens arriba una noticia com aquesta.

Associació Motor Clàssic Berà ens diu adéu.

A traves del seu President, el Sr Pere Amat Coll, sortia un comunicat a xarxes donant aquesta noticia.

I el motiu principal, és la incapacitat de trobar una nova junta que pugui tirar endavant el projecte. És un problema, per desgràcia, força comú en molts indrets i tasques sense ànim de lucre. Tothom està a gust a tot arreu, però no sempre es troba a gent amb ganes de estirar del carro. I això no fa bons a uns o a altres, és senzillament el funcionament normal de la nostra societat.

Una Associació no solsament activa a nivell de organitzar trobades i de participació a moltes altres. Però també molt activa a xarxes. Un grup molt gran a Facebook mb més de 1000 seguidors.

Mai és tard per trobar solució, sempre hi ha un moment on pot sortir algú que tingui ganes de seguir les pases de la junta directiva presidida per en Pere. I és que aquestes associacions no sols fan un bé per l’aficionat al clàssic, si no que també dinamitzen les viles, en aquest cas, Roda de Berà.

Des de cotxesclassics.cat us desitgem el millor, i que es pugui reconduir la situació.

A la junta sortint, força i bons auguris, no es mai plat de bon gust deixar quelcom, amb viabilitat incerta.

Salut i benzina

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*