AAVA – Andorra envaeix el Port de Tarragona!

AAVA.

Aquest cap de setmana si decidies passejar per la ciutat de Tarragona tenia premi. I més encara si decidies aprofitar aquell matí preciós de primavera per anar al port esportiu.

Els amics de la Associació Andorrana de Vehicles Antics sortien de les muntanyes per anar a veure mar. Engalanats amb les millors peces de cada casa, agafaven carreteres lleidatanes i de Tarragona per arribar al Mar. Aquest passat dia 22 d’abril, el Port esportiu de Tarragona, es convertia per unes hores, en un petit museu.

Un lloc de prestigi tenien reservat al Port esportiu de Tarragona. Davant del Restaurant Medi Terraneum seria el punt que es convertiria en un petit museu per els aficionats.

AAVA a Tarragona.

Les 12h era la hora prevista per l’arribada de la gent del AAVA al Port. I crec que la precisió dels rellotge andorrans és molt superior als dels suïssos. Dotze hores clavades i ja es veia entra a les instal·lacions del port un Porsche Vermell inconfusible, el reconeixeu?

Més de 20 cotxes arribaren a port per museïtzar-lo al més pur estil clàssic. Un per un, aparcant-se en Bateria fent un passeig que portava directe cap al Medi Terraneum.

La Marca de la Estrella, Mercedes, la què va tenir una presencia més nombrosa.

Però també uns exquisits Datsun 240z, Fiat 131 2p, Audi Quattro i Lancia Montecarlo.

Mini, Peugeot, VW, i Audi completaven la comitiva.

I si no era prou, amb la propia gent de la AAVA, la gent del Medi Terraneum també van fer els deures. Tres vehicles esperaven als invitats al Restaurant. Dos dins de la sala, Ford i Citroën amb els conductors engalanats i un Renault 4 4 al exterior.

Entre tots, van fer que els aficionats gaudissin d’un passeig diferent per el Port, veien exquisideses de casa i del País del Pirineus, dels nostres amics de la Associació Andorrana de Vehicles Antics. Ja sabeu, que és casa vostra i que tothom us espera amb il·lusió.

Gracies per la Feina per convertir el Port de Tarragona, per un ratet, en un bon museu itinerant del clàssic.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

 

 

 

1 Comment

  1. Moltes gracies Marc, per fer.te tant ampliament i amb tanta professionalitat resó de la nostra sortida a Tarragona, i gracies a tots els que varen venir a gaudir dels vehicles andorrans i tarragonins, que acompanyats dels seus pìlots i co-pilots, han exposat gentilment per tota la gent de l´Impereial Tarraco.
    Es amb accions com la teva, que els amants i apassionats dels vehiclesa classics podem dur a terme la feina encomanada per la FIVA (Fed. Internacional de Vehicles Antics), que es la DIFUSIÓ, PRESERVACIÓ i CONSERVACIÓ d´aquest patrimoni cultural mundial, que es desde l´any passat, i avalat per la UNESCO.
    Nosaltres,l´AAVA, com Autoritat Nacional FIVA que som et tornem a dir….:
    GRACIES DE NOU MARC….!!!!!

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*