Cargols i Clàssics per la Fira del Cargol a Sentmenat

Cargols i Clàssics.

Ja comença a ser tota una tradició a la localitat de Sentmenat. Una tradició, que per si mateixa, aquestes dos paraules seria lo contrari a barrejar tocino i velocitat. Cargols i Clàssics, en un alt percentatge, podrien anar molt de la ma.

Però no es per una qüestió de una fira de lents que els dos conceptes casen a Sentmenat!

Els Amics dels Clàssics de Sentmenat, cada any, i ja en van dos, per la fira del Cargol organitzen una magnífica concentració! I cada any, va a més la afluencia de participants i visitants.

I alguna cosa te que veure, en la magnífica organització. Sols fa falta veure els comentaris que a les xarxes els hi dediquen!!

Cargols i Clàssics a Sentmenat.

Aquest Diumenge 13 de Maig, una bona colla de cotxes es van reunir a Sentmenat. I com sempre diem, dins de la varietat s’hi troba el gust.

Vehicles de múltiples generacions i estils congregats a la fira del cargol. Vinguts d’arreu i de diferents clubs de la vora, com seria el cas de gent de ASR, Clàssics Santa Perpetua, Barcelona i un llarg etcètera. I tots vestits de gala.

Alguns Aparcats per marca i model. Els mes nombrosos

600’s

850’s

I altres, per exhibir varietat i color.

Joies de competició i esportius.

N’hi havia de meravellosos, però personalment, ens permetreu apuntar aquesta joia.

Un 2cv dels primeríssims. Per matrícula, diria que del 56-57. En un estat que per alguns, lamentable, però per un gran nombre de gent exquisit. Amb una clara vocació de mostrar el pas del temps, el pas dels anys i les dècades en un cotxe fort i robust, que de ben segur, si sabéssim la historia, ens diria que ha treballat molt, i de valent. No sabem quina és la intenció del propietari, si restaurar o no, però fassi un o l’altre, la joia està garantida. Felicitats al propietari.

Us deixem un video, del Amics Yeye Roldan.

Publiée par Yeye Roldan sur dimanche 13 mai 2018

Felicitats per la feina, per la magnífica trobada, i per l’any que ve, més Cargols i Clàssics.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: Yeye Roldan

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*