Clàssics Vilanova a Torrelles de Foix

1ª Sortida a Torrelles de Foix

Clàssics Vilanova a Torrelles. Els amics dels clàssics de Vilanova ens expliquen  la trobada.

Aquest passat diumenge 1 de Juliol, l’Associació Amics dels Clàssics de Vilanova convocava a una quarantena de vehicles a Torrelles de Foix. La intenció era clara, volíem gaudir d’una serie de visites i activitats. Totes al voltant d’aquesta bonica localitat del Alt Penedés, al costat dels nostres clàssics. I la veritat és, que el matí ens va sortir perfecte.

A primera hora un bon esmorzar amb botifarra , pa emb tomàquet i beguda. Al local del Casal Torrellenc, per poder agafar forces per un matí. Matí que prometia ser entretingut i tambe calorós. Tot seguit i per pair una mica , un curt recorregut amb els vehicles per arribar a les Fonts de Les Deus. Situada a les afores de Torrelles , un paratge fresc i agradable on vàrem tenir un contacte molt directe amb la natura. Un salt d’aigua que donava gust contemplar , aigua fresqueta …. que ja començàvem agrair per que el sol i la calor ja apretaven .

Seguim el pograma previst i tot seguit ens dirigim cap el Santuari del Foix , uns 25 minuts de ruta per pistes mixtes asfalt-terra en bon estat i que ens porten a un indret amb unes vistes del Penedès molt espectaculars . Una vegada allà tenim la sort de escoltar a un repersentant de la Associació del Santuari del Foix , que ens fa un ampli e interssant repas historic d’aquest indret , en acabar…. una mica de pica-pica acompanyat de refrecos i cava fresquet per donar per acavada aquesta visita , tot perfecte i que tots els assitents agraim.

Visita a Caves Masatchs

Comenca a fer-se tard i encara ens queda una visita , molt important, la visita a les Caves Masatchs , motors en marxa i cap a les caves . Ens espera un representant de l’empresa que es porta a fer un complet recorregut per totes les instalacions , les caves , zona de embotellatge etc etc , sencillament aquest món del cava es increible i tots els assistents quedem agradablen sorpressos per la riquesa que representa tenir aquest producte a la les nostres terres . La visita acava , com no podia ser d’una altra forma , amb un tast del cava que produeix aquesta empresa ,bonissim , per cert ..

Sortim de les Caves Masatchs i anem directament de nou cap el nostre punt de sortida , el casal Torrellenc , allá els sempre atents amb tots el participants , els membres col-laboradors d’aquest casal , ens esperen per fer el vermuth i per donar per finalitzada la sortida .

Final Vilanova a Torrelles

Un agraiment molt especial a tots els col-laboradors ,L’Associació del Casal Torrellenc i tota la seva gent , l’Ajuntament de Torrelles de Foix ,Associació del Santuari del Foix i Caves Masatchs, i per sopossat moltes gràcies als 40 vehicles participants aportan unes 80 persones entuisiastes dels cotxes clássics i que esperem que malgrat algun “ petit error “ d’horaris o bé d’organització quedesin satisfets de la matinal que els hi vam oferir entre tots els organizadors .

Estem segurs que el proper any repetirem de Vilanova a Torrelles, amb més i millor !! Estigueu amatents al calendari.

Estanis

Amics dels Clàssics de Vilanova

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*