De Vermutada al Morell!

Vermutada al Morell. Poques vegades aprofitem una ben entesa per trobar-nos ja que tots anem dispersats. Però aquest cap de setmana passat, ens vam reunir amb els col·laboradors d’aquest mitjà per anar a una trobada. No tots, però un bon grupet si.

Així que des del punt de trobada, a la Conca de Barberà, 5 cotxes vam anar a veure la gent del Morell. Què millor que trobar-nos per anar a fer un Vermut?

Vermutada al Morell.

Com dèiem, nosaltres 5 ens en vam anar de vermut al Morell. Però no vam ser els únics. Més de 100 clàssics i clàssiques s’hi van fer cita. Un vermut és un vermut, i si és el del Morell…

Al Arribar els amics dels clàssics del Morell, sota una carpa t’esperàvem. Formalització de la inscripció i entrega del val del Vermut.

Un cop acabats, membres de l’organització t’instruïen fins el teu aparcament. La mida et marcava la zona. Dins del passeig els més curts i al carrer les bèsties més llargues. Sempre pensant en si algú ha de marxar.

Grans vehicles exposats hi podies trobar. De tots els indrets del globus.

Motocicletes des de principis de segle fins a les de la dècada dels 80.

Britànics com Mini o MG.

Francesos del Romp, Citroën, Peugeot….

Americans com ara Ford, Dodge i Pontiac.

Alemanys de Volkswagen o Porsche.

I com no, tota la comitiva de Seat de tots els anys i models!

I molts més al llarg del passeig.

Amics dels Clàssics del Morell.

Amb l’amic Joan Gomis al capdavant, i amb uns magnífics ajudants, any rere any, regalen per la seva festa major, aquesta magnífica exposició. I ho fan per la gent del Morell i per tots els visitants. Els clàssics omplen, i fan festa, així que magnífica idea la Vermutada de clàssics com a acte de la Festa Major del Morell.

Moltes felicitats a tots els organitzadors per aquesta magnífica trobada. Vam estar genial.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*