Exposició de Clàssics A Constantí.

Clàssics a Constantí. Sempre diem, que per Festa Major, els clàssics en són uns bons atractius. I és indiferent el format, tan si és una trobada, KDD o exposició. I a Constantí, fan una miqueta de tot i molt lluït.

Per aquesta edició de la Festa Major 2018, els amics i club de clàssiques de Constantí organitzaven l’habitual trobada de motos clàssiques de la localitat. Però en aquesta edició, tenien ganes de feina, i presentaven per primera vegada, una exposició de dos dies al pavelló municipal!

Exposició de Clàssics a Constantí.

Ben conegut és arreu, la fal·lera per les motos clàssiques de la gent de Constantí. La seva, és, una de les trobades destacades de la província, quant a motos es refereix. I aquesta fal·lera, l’han volgut mostrar als veïns en format d’exposició per la seva Festa Major.

70% motos clàssiques i un 30% de clàssics.

Motos de totes les edats i marques. Des de principis del segle passat fins a les de la dècada dels 70. Una bona colla de Monteses et rebien a l’inici. Des de les més trialeres fins a les mítiques impala.

Vespes….

Ossa, BMW, Lube, Terrot,  Norton….

I com no, les sota dipòsit de principis de segle.

I pel que fa als clàssics, Citroën en posició predominant! 2c, Dyane 6, Mehari i un preciós C11.

Un magnífic Bagheera, Mini, 600 i honda completaven la fila.

Tot plegat, fent del poliesportiu de Constantí, d’un bon museu, on perdre-us un ratet i repassar la història de l’automoció, sobretot a dues rodes.

Felicitats per la iniciativa i pel resultat Moto Clàssic Constantí. Segur que els veïns encantats!

Si no n’estàveu assabentats i us ho vau perdre, els de Constantí amenacen en tornar-hi per la Festa Major 2019. Avisats esteu, clàssics a Constantí per la FM 2019!

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*