Éxit a la primera de Cabra del Camp

El passat 12 d’agost, a Cabra del Camp s’hi celebrava la primera trobada de clàssics. És per tant, aquesta, una de les poques localitats de l’Alt Camp on trobar-se amb els clàssics.

1a Trobada Cabra del Camp

La trobada s’iniciava a les 09h a les escoles, a la pista o pati. Punt de trobada on formalitzar la inscripció i recollir els tiquets d’esmorzar i dinar.

Un cop inscrits, tots cap al Bar de la Piscina. Punt on ens esperaven uns entrepans i begudes per agafar forces per la jornada.

A dos quarts d’onze, tal hi com era previst, sortida per començar la ruta per dins del terme municipal de cabra del camp. Passejada per dins del poble i seguit per una volta per camins asfaltats per arribar a la Urb. Mas del Plata de Cabra del camp on fer un refrigeri i unes fotografies amb en Mazinger Z.

Un cop acabat el refrigeri, tothom cap als cotxes per tornar a Cabra del Camp on finalitzaríem la jornada amb un dinar de germanor al Bar de la Piscina.

Cotxes a Cabra del Camp.

Bona varietat i nombre de clàssics en aquesta primera edició. Uns 90 vehicles, entre cotxes i mots s’hi arreplegaren. I arribats d’arreu, Barcelona, Morell, Valls, Barberà de la Conca, Tarragona i molt més.

No hi van faltar els 600, 2cv, Escarabats, Mini. Però també Pontiac, Dodge, Mustang. I MGA, Triumph i cotxes provinents del món de la competició.

A per la Segona.

I com a resum, podríem dir, que no es pot començar millor, o quasi, en el món de les trobades. Molt bona organització per part de la gent de cabra, però sobretot, magnífica acollida i assistència de l’aficionat. Ruta entretinguda i distreta, fent amena la trobada.

Tot molt positiu, molt ben lligat, almenys fins a l’hora del gelat…..! Res que no es pugui corregir!

Amics de Cabra del Camp, per la segona edició. Nosaltres ja l’esperem amb candeletes.

Salut i Benzina.

Cotxesclassics.cat

+ Fotografies.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*