ERA FLOWER 2018- Vall d’Aran

El cap de setmana del 4 al 5 d’agost, es donava cita la segona edició d’ERA FLOWER al cor del la Vall d’Aran.

Una festa d’estiu carregada d’activitats per a tots els públics. Balls i activitats ambientades en els anys 60 i 70 així com tradicions. Entre aquestes i per tercer any consecutiu, es posava la guinda del pastís amb l’assistència i participació de Vehicles antics.

La trobada es donava cita a la capital de comarca, a Vielha, amb nombrosos assistents, vinguts des del Club Clàssics Motor Lleida, des del Pallars, la Associació Cultural de Vehicles Clàssics del Pallars així com altres assistents de Clubs francesos.

ERA FLOWER 2018

Malgrat estar tothom “de vacances” podem parlar d’una bona participació, gairebé mig centenar de Vehicles. Això es deu en part a l’espectacularitat de la zona i el bon temps. Així com els preus assequibles per part de l’organització a fi de promocionar-ho.

El dissabte a la tarda, s’havia programat la tarda lliure. Però els mateixos participants locals així com membres de la Família Fondevila i Clàssics Pallars, es van oferir espontàniament a conduir als participants a conèixer la Bassa d’Oles. Un bell paratge aquàtic enmig de naturalesa. Tothom va sortir molt content amb la iniciativa. I és que són aquestes les accions i activitats que sumen i s’agraeixen al món del clàssic.

A la nit, guateque amb les food truck i festa pels qui encara els demanava marxa el cos.

Cal destacar les múltiples activitats del cap de setmana, la visita a Les i Bossòst (Baish Aran) així com l’excursió amb visita en telecadira inclosa, a l’estació d’esquí de Vaquèira Beret en el Naut Aran.

Després de l’excursió al pla de Beret, i a més de 2000 metres d’altura, els participants van tornar a Vielha per donar per finalitzada la tercera quedada i poder menjar “de camí”, a causa de les llargues distàncies d’alguns dels participants.

Esperem que les següents edicions puguem seguir assistint a aquesta iniciativa estiuenca. Que per unes hores ens va fer sentir com en els anys 60-70…

Text: Acvcp
 Fotos: J.Pujol/ Ramon Fondevila

2 Comments

  1. Me encanta y el único fallo por mi parte es que me ponen los dientes largos el no poder disfrutar estos eventos. Felicidades a todos, organizadores y participantes.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*