Tal dia com avui, 15 d’agost, però de 1899. Henry Ford

Henry Ford.

Sempre diem que en aquest món nostre, la història és extremadament rica. Hi ha grans conquestes, grans fites, grans presentacions. Però també hi ha un seguit de petites decisions i fets que van fer canviar el món.

El15 d’agost de 1899, és el dia, que possiblement, una petita decisió, va mercader el futur de la història de l’automoció. Aquest petit gest, que en aquell moment, de ben segur, va ser un salt a la piscina, avui, és marca de la història.

Henry Ford.

Tal dia com avui, 15 d’agost de 1899, Henry Ford s’acomiadava de la seva feina a Edison Illuminating per començar a construir el seu primer vehicle.

Avui, fa 119 anys, l’home que va revolucionar el món de l’automòbil, començava la seva etapa d’emprenedoria en solitari, i els resultats dels quals, no fa falta enumerar. Tot i que en aquest enllaç, podeu veure’n uns quants.

Gràcies a la decisió de Ford del 15 d’agost de 1899, vam poder veure el canvi de la idea de l’automòbil, el canvi de producció d’automòbils, i millores en els drets laborals dels treballadors del sector de l’automòbil.

Avui, hem de celebrar, que el Sr. Henry Ford abandonés Edison Illuminating per emprendre el que avui coneixem com a Ford!

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*