Adéu a Mr. Burt Reynolds, Mr. Bandit, Mr. Trans AM

Burt Reynolds, 06-09-2018

 

És quelcom estrany el fet de tenir la necessitat, de dedicar un article, a un actor de Hollywood. I no perquè no se’l mereixi, però és estrany dedicar-li en un mitjà de vehicles clàssics i no del cinema.

Però és evident, que tot té un per què. I és que molts clàssics i històrics, deuen la seva fama, a actors o pel·lícules. I molt possiblement, sense aquests casaments automobilístics-cinèfils, molts models de culte no ho serien, o no ho serien tant.

Molts exemples em venen al cap, De Lorean, Trans Am 3rd Gen, Mustang Fastback i un llarg etc… Que serien aquests models sense Back to the Future, Knight Rider, Gone in 60 Seconds? Serien tan icònics?

Mr. Burt Reynolds.

Doncs Burt Reynolds és un dels casaments dels quals us parlàvem. Que hauria estat de Pontiac sense Burt Reynolds? De ben segur que no ho sabrem. El que si sabem, és que Smokey and the Bandit va revolucionar Hollywood i al jovent. Tots els joves, arran de Reynolds i el Bandit, volien un esportiu, protagonitzar alguna fugida i endur-se a la noia. I és claríssim, que no qualsevol esportiu, volien el Bandit, el Pontiac Firebird Trans Am de segona generació.

I no sols en aquella època, el dia d’avui, el Bandit, El Trans AM negre amb l’ocell en flames daurat, és un dels models més desitjats.

I és per això, que aquest passat dijous 6 de setembre de 2018, ens acomiadàvem de Mr Reynolds, Mr. Bandit i Mr. Trans AM als 82 anys. Amb ell va néixer la icona al voltant del Pontiac Trans Am. Icona que continua amb la 3rd Gen, David Hasselhoff, però que nasqué amb Mr. Reynolds.

Burt Reynolds(Photo by Art Zelin/Getty Images)

Així que Hollywood ha dit adéu a un dels grans, però el món de l’automoció i dels clàssics, també diu adéu a una llegenda, que féu llegenda, a un dels grans, al Pontiac Firebird Trans Am 2nd Gen.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*