Clàssics Americans al McTrepat de Tàrrega.

Americans al McTrepat. Aquest passat cap de setmana, 22 i 23 de setembre, tingué lloc el Mc Trepat.

En les antigues instal·lacions de la fàbrica J. Trepat, de maquinària agrícola, hi havia la festa. Tot ambientat i preparat per passar un cap de setmana al més pur estil americà.

Un bon programa d’actes on no hi faltaven les activitats infantils, concerts i xerrades. Sempre, entre banderes i música americana.

I dins de totes les activitats i esdeveniments, pel dissabte al matí, la organització va demanar la presència de vehicles clàssics americans.

No va ser una macro trobada d’americans, en podríem dir més, un menú degustació. Però la degustació era molt variada i de bon nivell.

Americans al McTrepat 2018.

Com dèiem, bon menú degustació de vehicles clàssics americans. Des del 1930 fins al 1992.

Ford B, Dodge DC42, Chevrolet Belair, Corvette C1, Ford Cortina Chevrolet Camaro, Chevrolet Corvette C4, Pontiac Firebird 3rd Gen.

Variats, de diferents estils, usos i colors.

Pocs però bons Americans al Mctrepat, donant al visitant del dissabte al matí, unes bones unitats per fotografiar-se.

Esperem que per l’any que ve, puguem veure el espai del J. Trepat a reventar d’americans. Per què, el que sí és segur i garantit, que la visita al Museu McTTrepat val molt la pena. I tots el conductors i acompanyants la tenen garantida. Entrar al museu, és com fer un viatge en el temps. Una exquisidesa digne de ser visitada.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: Toni Pomés.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*