25a Trobada Internacional VW aicooled Tossa

25a trobada internacional VW.

No és una trobada qualsevol. No és una trobada on quatre arreplegats porten els seus VW.

És la mare de les trobades. És la trobada per excelencia de clàssics Volkswagen aircooled a Catalunya i arreu del País. I ho és, any rere any, per que organització s’ho monta molt be!

I per arribar a l’edició 25, i amb l’èxit assolit, és senyal inequívoca del que us comentàvem, de la gran labor dels amics dels Volkswagen de Catalunya. Aqui, un resum de la història de la trobada.

Tres dies d’activitats i festa, del 21 al 23 de setembre. Proves, gimcanes, Off-Road pels conductors i acompanyants. Però també festa i activitats pels visitants. Tres dies que van donar molt de si, i que tothom va acabar amb un magnífic record.

25a trobada Internacional VW Tossa.

Aliens a Tossa, doncs uns quants s’hi van poder veure. Per què era un dels requisits no obligatoris d’aquesta 25a edició. Aliens Tossa Invasion! Mireu quins requisits puntuables hi havia. Aquí.

I nosaltres els vam veure, per què els nostres amics i col·laboradors Nerea, Andrés i la petita Emma, amb el seu VW Beetle, hi van participar tot el cap de setmana.

I això es el que ens comentaven. Un cap de setmana intens al voltant del mon VW. Uns dies de no parar amb el Beetle, on veure un nombre increïble de VW de tots els models i on fer noves amistats i intercanvi d’impressions. Poble i platja. Moments molt agradables i de festa. Molt bon ambient, i sobretot, molt VW!

I amb aquestes imatges, ens ho volen ensenyar.

Recull Gràfic.

Vw Beetle, Karmann, T1-T4, Buggy…. De tots els models, variants i colors!

Un magnífic cap de setmana per la 25ª Internacional Volkswagen aircooled a Tossa de Mar.

Gràcies per portar-nos a Tossa amics Andres i Nerea i Felicitats a AVWC per la magnífica i excel·lent 25a Internacional Volkswagen Aircooled.

Salut, Benzina i VW aircooled

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*