Torrellobeta: Segona edició de clàssics i 2cv.

L’any passat Torrellobeta s’estrenava com a anfitriona, i aquest 2018 repetia!

Al Barri de Torrellobeta/Vilapiscina, per segon any consecutiu, acollia l’exposició de clàssics, amb motiu de les festes. Organitzat pels amics del Club Clàssics Barcelona Ciutat(CCBC), aquest any, ho volien fer especial. En motiu del 70è aniversari del 2cv, l’exposició en centrava en la marca francesa. ULL La resta de marques, també eren molt benvingudes!!

La coincidència de dates amb la trobada Nacional de 2cv, feia,  que l’apartat de 2cv no lluïs el que havia de lluir. Però el nombre de clàssics assistents va superar l’aforament previst, així que, una cosa va anar per l’altre.

Clàssics a Torrellobeta.

5 2cv, van participar de l’exposició. Una mostra força representativa de les diferents edicions de producció.

Però també molts altres que lluïen i molt en aquell indret escollit.

Una colla de Simca 1000 Rally

Un exclusiu Mehari 4×4

Un DS ambulància preciós!

Però també BMW, Renault, Seat, Mini, MG i molts més.

Bona varietat d’estils i marques. Com a resultat, molt bona exposició al Barri de Torrellobeta pels amics del CCBC!

2 anys pràcticament de vida del CCBC, 2 anys on han anat cobrint els barris amb trobades i clàssics. Així que l’any que ve, no hi haurà qui perdoni la tercera exposició de Torrellobeta i sumar algun barri més!

Endavant CCBC.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*