Vila-Rodona: Bona primera de Clàssics.

Per la 625 edició de la fira agrària de Vila-Rodona, el municipi tenia ganes de quelcom diferent.

Volien una nova activitat que portés visitants, però que també, tingues un atractiu. Que fos quelcom que sumés a la fira, en una fira amb tanta història com aquesta.

Així que pel diumenge de la Fira, el passat  4 de Novembre, Vila-Rodona acollia la seva primera trobada de clàssics. I per el que és va veure, i he anat sentint, la primera de moltes.

Primera de Vila-Rodona

A les 09:30h tothom era citat al final de l’avinguda dels Països Catalans. Allà, tan el carrer com una pista d’esports, estava habilitada pel estacionament i exhibició dels vehicles. Bons vehicles si feren cita, cotxes i motos de totes les edats.

Un cop tothom arribat, inscripció, entrega de Dorsals i cap a esmorzar.

Un bon esmorzar. tradicional de la fira de Vila-Rodona. La Fesolada Popular. Fesols i llonganissa per tothom, i vi per remullar-ho. Un bon esmorzar de diumenge, dels de forquilla que tan agraden.

Tips i ben esmorzats, tot el temps del mon per passejar per la fira i visitar la vila

La següent cita, les 13h on l’organització repartí els premis. Destacar el del vehicle més antic, per la seva espectacularitat. Un precios Volvo(SUGGA), del exercit suec. Equipat amb totes les comunicacions de la època, car aquest vehicle, era precisament el centre de comandament!

Bona primera trobada, enmarcada dins de la fira de Vila-Rodona. 

Sols un petit detall, millor que tot els esportius no entrin a la pista, la sortida fa molt mal al conductor!

Felicitats Vila-Rodona, fins a la Propera.

+ Fotografies.

Salut i Benzina

Cotxesclassics.cat.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*