2n Aniversari Cotxesclassics.cat!!

Sempre hi ha quelcom a celebrar, i en aquest cas, el nostre 2n aniversari!

Cotxesclassics.cat, avui 20 de novembre de 2018, celebra el seu 2n Aniversari.

2 anys de molta feina i dedicació, per convertir aquest mitjà, en referencia a Catalunya

Objectius més que resolts. I no és que fossin petits. Avui dia, tot mitjà digital, ha d’aferrar-se al seu espai com or. I podem estar molt contents.

Els objectius per aquest 2n aniversari eren, seguir creixent. Creixent en Usuaris, en Lectors i en pes entre l’aficionat. Volíem, que cotxesclassics.cat, esdevingués referència.

Referència en què?

Informació i notícies. Sempre amatents a Notícies de caràcter municipal i estatal. Sempre amb la mirada Europa i al món per tot allò que ens afecta o simplement ens sorprèn

Calendari: Que el calendari de cotxesclassics.cat, sigui la referència de la casa. Sempre actualitzat i amb totes les trobades. I comparant-lo amb altres mitjans, som de lluny, el calendari més actualitzat i amb més trobades de Catalunya de tota la xarxa!

Clubs i Associacions: Fer-vos sentir com a casa, un mitjà pròxim on compartir i difondre novetats del club, trobades, reportatges, esdeveniment o fites. Sempre al vostre costat.

I molt més

Un lloc on poder vendre el vostre clàssic o trobar el clàssic que busqueu. On poder tenir tota la informació de normatives i els canvis d’aquestes. També on poder consultar les Kdd periòdiques.

En definitiva, volíem ser per vosaltres, el vostre punt d’entreteniment i punt d’informació del món del clàssic. I veien els resultats, no podem estar més contents. 

 

Xifres 2n Aniversari.

L’evolució pel que fa a les xifres, espectacular. Som un mitjà de recursos molt petits, que ens mou la il·lusió i passió per aquesta afició. I aquestes xifres, són una gran recompensa per nosaltres. A les gràfiques, assumirem sempre 1 com a primer any i 2 com a segon any de cotxesclassics.cat.

Tancar aquest segon any amb 240.000 visites a pàgines de 78.000 sessions és una meravella!!! Representa un increment bestial. I això ens fa molt contents i ens fa seguir endavant amb el projecte.

Evolució a Xarxes Socials.

Les Xarxes Socials, en ple segle XXI, són indispensables. Per tant, aquesta evolució positiva de seguidors, ens ajuda a créixer dia a dia.

Si encara no sou seguidors, ja sabeu, FACEBOOK I INSTAGRAM.

Gràcies a tots!!

Gràcies a tots, per fer-nos sentir valorats dia a dia. Sense les vostres visites i la vostra fidelitat, res d’això seria possible i en mancaria el sentit.

I per aquest tercer any, sols us podem prometre, seguir en aquesta línia. Treballant per vosaltres i amb vosaltres. Feu-nos d’altaveu per poder arribar a més gent, i per tant, tots arribem més lluny.

Per qualsevol cosa, ja sabeu on trobar-nos. Contacte

Molt Sincerament, moltes gràcies a tots per seguir amb nosaltres i difondre la nostra feina.

Marc Rovira

Cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*