8a de Vilanova i la Geltrú: Gran èxit!

Text i Fotografies: Amics dels clàssics de Vilanova.

8a de Vilanova i la Geltrú. Un any més Amics dels Clàssics ens vàrem proposar tirar endavant una trobada de vehicles clàssics. Emmarcada dins dels actes de la Fira de Vilanova.

Més de 170 vehicles en la 8a de Vilanova i la Geltrú. Tot i la aferrissada competència, els amics dels clàssics van sembrar un nou èxit.

Aquesta és la 8ª edició i com sempre hem intentat que sortís el millor possible. Sabíem que el diumenge 11 possiblement el clima no ens faria cap mala passada. Molts mesos preparant tots els detalls i no volíem pas que aquest tema ens fes la guitza.

Sempre hi hs preocupacions, però per sort, som un equip de gent amb moltes ganes de treballar. Tot i tenir uns mitjans molt limitats, cada any procurem que la “nostra” trobada, surti millor i més lluïda a l’anterior.

Aquest mateix diumenge teníem de “competir” amb mitja dotzena de trobades o activitats per a cotxes clàssics. Però aquest fet no ens feia por, tot el contrari, ens motivava per oferir una bona matinal a qui vingués. Gaudint d’una trobada tranquil·la i ben organitzada visitant una de les Fires Multisectorials més grans de Catalunya.

8a de Vilanova i la Geltrú

Al final van assistir al voltant de 170 vehicles, vinguts de molts punts de Catalunya però a més també comptàrem amb la presència d’uns clàssics vinguts de Pamplona, Saragossa i Mallorca.

Tots els assistents van ser obsequiats amb una bossa amb material de promoció de Vilanova, una placa i un adhesiu commemoratius de la trobada i diversos detalls dels patrocinadors.

Molts i molts ciutadans gaudiren de les meravelles del motor que estaven exposades en un aparcament de “Luxe” en ple centre de la ciutat. Entrega de premis i recordatoris donats per les empreses col·laboradores.

També cal remarcar la visita institucional del regidor de Promoció de la Ciutat, Comunicació i Joventut, Jordi Medina i Alsina. Un matí de bon ambient, sense cap incidència important i que segons l’opinió general, va ser tot un èxit.

Totes les fotografies, d’en Jordi Brunet, AQUÍ

Des de la nostra entitat, AMICS DELS CLÀSSICS DE VILANOVA I LA GELTRÚ volem agrair la col·laboració a la 8a de Vilanova i la Geltrú a les empreses:

Papereria Xavi, Tallers “La Unión”, Padisgraf, Instal·lacions i reparacions Sant Joan, tots ells de Vilanova i la Geltrú. Leon Mecànics d’Altafulla. Per descomptat menció especial a l’Ajuntament de la ciutat per cedir-nos un espai tan privilegiat, la plaça del Mercat. Lloc que esperem repetir en les successives trobades.

Venta Firebird Targa

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*