Resum LLeida Retro 2018, IN CRESCENDO!

Lleida Retro 2018 m’agrada, i molt. I ho dic any rere any, tant quan s’acosta, com quan ja ha passat. És una de les mostres més sinceres i humils de l’actualitat. Una fira-museu del clàssic excepcional, on poder passejar tranquil·lament entre una gran varietat de Vehicles. Ni vendes, ni promocions ni milers de paradetes de joguines, solament clàssics i més clàssics per on passejar i admirar.

I evidentment, Lleida Retro hem recorda als nervis de l’inici d’aquest portal, cotxesclassics.cat, car tot començà, a Lleida Retro 2016.

Lleida Retro 2018.

Un any més, els amics del Club de Vehicles Històrics de Lleida s’ha sortit amb la seva. Pretenien una més variada i diferent que la del 2017 i ho han tornat a fer. Aniversaris, cotxes de pel·lícula i peces úniques, tot en una sola fira!

I és que, quan les coses es munten per il·lusió i passió, i no per resultats econòmics, es nota i molt. Una passejada per Lleida Retro 2018, et portava de viatge a múltiples indrets. Una repassada per la història de l’automoció molt cuidada i curosa.

60è aniversari del Renault Ondine.

60è aniversari de Porsche.

70è aniversari del 2cv

80è aniversari del VW Escarabat

Una mostra dels mítics MG et rebien a l’entrar, al davant del punt d’informació del CVHLL.

Rolls Royce, Morris i Land-Rover feien una digna representació Britànica a la fira.

I també a Hollywood i a la petita pantalla. El Bandit(Trans AM 2nd Gen) i el Kitt(Trans Am 3rd Gen) t’hi esperaven per regalar-te una bona instantània entre els dos. També el Volvo del Santo!

I no podien faltar els vehicles de principis de segle. Unes brillants mostres de Ford, Chevrolet, Packard o Citroën.

I com a peça destacada, per la seva Exclusivitat a l’Estat, des de Suècia, un vehicle de l’exercit suec del cinquanta destinat a les telecomunicacions. Volvo TP21.

Tots ells, conformaren un excepcional expo-museu on poder passejar amb tranquil·litat i gaudir.

No hem cansaré de dir-ho, Lleida Retro m’encanta i pel 2019, ja m’han assegurat, que més i millor. No hi podré faltar.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Post Title

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*