Èxit en la 1a Volta de Monserrat.

Volta de Monserrat.

Començava el dia fresc a la vila del Bruc, eren les 9 del matí i els organitzadors de la 1a volta a Montserrat ja ho tenien tot més que a punt per començar a donar el tret de sortida a l’acte, amb rigorosa puntualitat anglesa….o com es diu …. ( Hora Bruc ).

Prop de 100 participants ens concentraven al camí que puja fins al Bruc de dalt, tot just al costat de la figura del timbaler.

Imagineu-vos l’estampa, Montserrat, cotxes clàssics i la figura del Timbaler…

Paratge realment idíl·lic.

1a Volta de Monserrat.

A les 10:30 es donava la sortida a la volta, on abans de deixar el poble, i passant davant el forn de pà, als participants es feia entrega d’un panet ….!.

Ara si… Començaven els més de 45 km. Dels que constava la volta, passant per Collbató, Monistrol, Marganell i tornant per Can Maçana fins a arribar altre cop al punt de sortida.

La festa va concloure amb un vermut popular on els participants varen intercanviar impressions de la volta i on l’organització, molt contenta, va poder fer les primeres valoracions i prendre nota de tot.

Des dels clàssics del Bruc estan realment contents pel resultat de la trobada i ja preparen més coses per posar la bonica vila del Bruc en el mapa del món del vehicle clàssic.

Especial agraïment des del Bruc per el Clàssic Motor Club del Bages!!

Fins a una altra…!

Marc Cazorla

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*