7è Week End Andorra, més de 100 participants!!

7è Week end.Els passats 11 i 12 de Maig es va celebrar al Prat Gran d’Encamp el ja tradicional Weekend.

Aquesta edició, la setena, estava dedicada al centenari de la marca Citroën i del twist, i va comptar amb la presència de diferents models de la marca francesa.

Dissabte de Week End.

El Weekend va començar dissabte al matí, amb l’arribada dels primers participants, els quals ja es van anar aparcant al Prat Gran amb l’objectiu de preparar l’exposició estàtica dels vehicles.

Cap a les 11h del matí ja estaven esposats els vehicles de diferents procedències, Girona, Limoux, Tremp, Barcelona, … Prop de setanta vehicles, que a les 12h van iniciar la rua per les parròquies d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, on la població del país va gaudir d’una rua amb molts i variats vehicles, tornant cap al Prat Gran d’Encamp per seguir amb l’exposició estàtica.

A les 13h30, com estava previst, l’àpat del dinar, als mateixos jardins del Prat Gran. A les 16h de la tarda, després d’un petit descans pels participants, es va iniciar la segona ruta del dia, que ens va portar a la població de El Pas de la Casa. Per arribar-hi, es va passar per la carretera del Port d’Envalira gaudint d’unes magnífiques vistes panoràmiques.

A El Pas de la Casa, també es va fer una exposició estàtica dels vehicles a un dels principals carrers de la vila, on els participants van gaudir d’un berenar ofert pel Comú d’Encamp i va disposar de més d’una hora per passejar i fer “shopping”.

Cap a les 18h30, s’inicia la tornada cap al Prat Gran d’Encamp per preparar-nos pel sopar de disfresses que va començar a les 21h i que es va allargar fins a les 2h de la matinada amb l’ajuda del nostre disc-joquei i la barra lliure per tots els participants.

Diumenge de Week End.

Diumenge la jornada es va iniciar a les 9h, i ràpidament vam arrancar amb la gimcana per tots els conductors que es van inscriure.

Es va afegir al Weekend els companys del club de Lleida, fent créixer el nombre de vehicles a uns 80. La següent activitat, una nova rua per les parròquies centrals d’Andorra, i que va finalitzar amb la visita al Rallie Tulpen.

Tots els participants vam poder gaudir d’aquests espectaculars vehicles clàssics, els quals estaven realitzant diverses proves de cara a la sortida programada per l’endemà.

De tornada cap a Encamp vam fer un trajecte alternatiu i poc conegut, passant per la carretera de muntanya que neix a La Comella i acaba a Engolasters, enfilant finalment cap al Prat Gran, on ens esperava el darrer àpat del Weekend i on finalment es va acomiadar a tots els participants, emplaçant-los al proper Weekend del 2020.

Més fotografies.

Text: Lluis Dejuan. President AAVA

Fotografies: Toni Pomés, President Club Vehicles Històrics de Lleida.

Video: Canal Històrics.

 

FIVA WORLD RALLY ANDORRA 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*