06 Juliol, La Miglia Andorrana, de clàssics!

La Miglia Andorrana. Aquest pròxim 1 de juliol comença el FIVA WORLD RALLYE 2019, Andorra. Un dels esdeveniments més esperats de l’any al principat.

7 dies frenètics d’activitats. Activitats per tots els gustos i colors.

Set dies per anar a Andorra la Vella, i veure diàriament vehicles dignes de col·lecció. I és que arribaran vehicles d’arreu d’Europa!

I és ben sabut, que Andorra, és coneguda per la seva afició pel motor esport. No sols pel motor esport, sinó pel motor en general. I per tant, quan a un país, la benzina, en certa manera, li corre per les venes, acaba esdevenint, en un punt de referència dels vehicles clàssics.

Doncs si Andorra, per si sola, ja és un feu del clàssic, quan li sumes la vinguda de gent d’arreu, el clima pot ser gegant.

Set dies de clàssics i d’activitats per l’aficionat. No les coneixeu encara, aquí us les deixem:

Programa!

La Miglia Andorrana, de clàssics.

Però si no podeu passar la setmana Andorra (Normal en edats compreses entre els 18-65), el que si que no us podeu perdre, és la Miglia Andorrana. Una Miglia de clàssics exposats! Més de 100 vehicles per entre on passejar!

Dissabte 6, des del matí, Andorra la Vella es vestirà de Gala. I és que, fins a les 19 h, podreu passejar per tot l’eix comercial, veient l’exposició dels vehicles clàssics participants del Rallye.

Participants i no participants, ja que, els amics de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics n’hi posaran una quarantena de propis!!!

I de 19 a 21h, els vehicles desfilaran, perquè un jurat, liderat per un Steward de la FIVA, escolli el guanyador del concurs d’elegància d’aquesta edició!!

Del 1 al 7 de juliol, els clàssics són a Andorra, i Andorra es vesteix de clàssic. No us ho perdeu.

Nosaltres no hi faltarem al FIVA WORLD RALLYE ANDORRA 2019.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*