Riuada de clàssics: Èxit Rotund

Riuada de clàssics. Aquest passat diumenge 24 de Novembre, ens sumàvem a la gent de Riuada Solidària a favor dels damnificats del desbordament del riu Francolí de L’Espluga de Francolí.

I ho fèiem com encara no ho havíem fet mai, organitzant amb ells una Riuada de Clàssics. Un esdeveniment que pel seu caràcter solidari, de seguida vam tenir molt bona acollida d’arreu.

Col.laboració estrella!

Els primers, GAVE Reus, Clàssics Morell i Motor clàssic Barberà de la Conca, que organitzaren els seus associats per no faltar a la Cita de l’Espluga de Francolí.

Però no sols això, sinó que la seva col·laboració s’estengué en omplir les caixes del sorteig amb Productes de cada un dels clubs, dels productes de la seva localitat i d’altres espònsors propis. Uns lots espectaculars que caigueren en mans de tres orgullosos participants, Anna Piera(Morell), David Massip(Barcelona) i Mark Meredith(Tivissa)!

Harley’s

La Coronela Motor Club van ser uns dels altres protagonistes del matí. No sols per l’excepcional exposició de Harley Davidson, sinó per les passejades que oferiren a canvi d’una aportació per les carreteres de Poblet!

170 vehicles en la Riuada de Clàssics

Fins a 170 van ser els vehicles participants. Clubs com Pobla de Mafumet, Amics dels Clàssics de Vilanova, Clàssics Creixell, Clàssics Garraf, Amics dels Clàssics de Salomó, Mini Catalunya, Club Vehicles Històrics de Lleida, 600 Catalunya i altres no van voler faltar, enviant representats a l’esdeveniment.

170 vehicles i més de 300 persones van ser les que hi van participar aportant el seu granet de sorra a la recaptació. 300 protagonistes que amb els seus 170 cotxes van fer que l’Espluga de Francolí es vestís de clàssic!

300 protagonistes que van fer, que l’aportació de la Riuada de Clàssics Solidàris, entre unes coses i les altres, s’acostés als 3000 Euros!

3 Mil Gràcies

I 3000 són les gràcies, que des de Riuada Solidària i cotxesclassics.cat us volem fer arribar. Perquè res té més sentit, que una bona recaptació en un acte Solidari, i vosaltres li vau donar tot el sentit a la Jornada!!

Gave Reus, Clàssics Morell i Motor Clàssic Barberà, Moltes Gràcies per l’empenta i col·laboració a la Riuada Solidària!

Joan Abril, Joan Gomís, Lluís Virgili, Montse, Lluís Tous, Neus, Joan, Mª Teresa, Marta, Moisès i Rosa gràcies per ajudar-nos a fer-ho possible.

3000 gràcies!

Marc Rovira

Cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*