2 de Febrer Gran Manifestació: Ni ZBE ni impost CO2 per clàssics

Aquest diumenge 2 de febrer la Plataforma de Afectats per les Restriccions Circulatòries (PARC) ens convoquen a Passeig de Gràcia.

I els clàssics també ens sentim inter pelats. Per que ni som agents contaminants principals ni la cartera de ningú.

2 febrer Passeig de Gràcia

Per justícia als nostres cotxes, que mai han estat el problema, diumenge a les 10h hem de ser a Passeig de Gràcia.

Arribada lliure, per qualsevol dels carrers perpendiculars. A la vostra arribada, membres de la organització ús rebran i situaran.

Allò Important és fer-nos veure per volum, no per Rucades individuals. 

Diumenge, la cita, la tenim a Passeig de Gràcia. Nosaltres no hi faltarem.

Som Història, Som Patrimoni i som Cultura.

2 de Febrer mani parc

Salut i Benzina

Cotxesclassics.cat

6 Comments

 1. Sí no es retiren aquestes normes injustes, irracionals, desproporcionades i esperpèntiques, els nostres clàssics aniran a parar a altres països amb més cultura on sí que apreciaran aquest valor cultural.
  Malauradament els mandataris actuals estan mancats de cultura i sensibilitat.
  Com tants patrimonis que s’han anat en orris per culpa de la incultura !!!

 2. Lo que se tendría que hacer es una ruta con carteles,y no estacionar paseo gracia ,para que se hagan fotos extrajero digan, muy bonitos!! como si fuese una concentración normal y corriente. Una estática no aremos nada solo perdida tiempo lo normal es como el día salieron históricos hace unas semanas y no estar QUIETOS sin más hasta las 15h sin poder hacer la retirada de nuestros vehiculos, eso es lo más normal, Encima me llegado varios compañeros quieren cobrar inscripcion a la parc 20 euros por persona y varios club les a dicho 500 a 1000euros para el abogado colabora con ellos nose vosotros pero yo…..ojo

 3. Tal i com diu un company els nostres classics aniran a parar al estranger ,avon si tenen cultura automobilistic, jo em vaig vendre un maserati i esta a Belgica, un mercedes 190 a holanda i un kaguar a xequia, aixo es el futur aqui ningu s’atraveix ,dons no sabem avon anirem a parar.
  Jo , i un grup de companys volem proposar una marxa lenta per las Rondas un dia feiner avans d’Abril perque no ens puguin multar.
  Aixo si tindria reso mundial

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*