Tret de sortida Epocauto 2020

Tret de Sortida

Epocauto compleix 20 anys de pel·lícula!🚗🎬 La fira obre portes aquest cap de setmana amb 6.500 m² dedicats a l’exposició i venda de vehicles clàssics.

Així doncs, la fira comptarà amb la presència de 14 clubs de la demarcació, gairebé una cinquantena d’expositors de sectors molt diversos i dues exposicions temàtiques:

🔹Mostra de Ferrari, on s’exposaran diversos models de Ferrari

🔹20 anys de pel·lícula: Mostra d’una trentena de cotxes i 10 motos que són models que hem vist en algunes pel·lícules i sèries emblemàtiques.

Per consultar tota la informació, visita la nostra pàgina web: http://bit.ly/39ajIRS

Arriba la vintena edició d’Epocauto 2020 Reus aquest 2020. Vint anys de Fira de Clàssics a Reus.

Aquest any, canvi de mans organitzatives. Després d’unes edicions no massa àlgides, Fira Reus recupera el control d’Epocauto amb totes les energies necessàries per tornar a posar aquest esdeveniment a on li pertoca.

Epocauto 2020

I és per aquest, que Fira de Reus, el primer que té clar, és que ha de tornar a ser la fira que l’aficionat vol, i per això aporta per la proximitat i caliu.

Clubs i Associacions.

Un dels eixos principals, els clubs i associacions dels clàssics. Una fira amb ambició territorial on podrem veure representació de clubs del Baix Camp, Tarragonès, Conca de Barbera, Terres de l’Ebre i Catalunya central. Una Bona colla de clubs, que portaran el millor de cada cas perquè l’aficionat visitant, gaudeixi d’autèntiques joies!!

Fira i venda.

No poden Faltar a la fira les parades de recanvis i venda de records. Sempre hi ha quelcom que comprar i si més no, de conèixer o d’intercanviar. I a Epocauto, com sempre, i trobarem parades de tota classe.

Una zona de venta de vehicles també hi serà, tot i que serà poc significativa.

20 anys de Cinema.

I aquesta és la part temàtica d’enguany. Una secció dedicada als clàssics del cinema i Televisió.

Nosaltres en sabem de dos que hi seran, vosaltres haureu de venir per descobrir la resta!

cotxesclassics.cat

Per primera vegada, a Epocauto 2020, ens hi trobaràs a una fira, amb estand propi. Acostat i fem-la petar una estoneta, que de temes punti aguts, per desgràcia, en tenim uns quants.

Exposició d’aficionats.

I com sempre, a la plaça davant de la fira, els aficionats visitant ens/us regalaran amb una gran exposició dels seus clàssics!!

L’afició del clàssic, passa i passem, moments de poca comprensió i estima de les administracions. Però també les empreses organitzadores de grans esdeveniments no ens ajudes, Auto Retro BCN per exemple. Ensenyem tots plegats als amics de Fira de Reus, que ens agrada i tenim ganes de veure fires arreu del país.

Epocauto 2020, Nosaltres no hi faltarem!!!

Salut i Benzina

Marc Rovira

cotxesclassics.cat

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*