Gran Epocauto 2020, recuperant Sensacions.

Gran Epocauto 2020.

Aquest passat cap de setmana, vivíem el Renaixement d’Epocauto. La vintena edició del certament, es corona com una de les millors dels últims temps.

Més públic i molts vehicles exposats.

La nova gestió d’Epocauto s’ha fet notar. Fira Reus, nova organitzadora del certament, recolzada en 14 clubs proactius, feia de la seva nova gestió, un canvi molt positiu. Recuperava velles i molt positives sensacions a la fira. Fora, com sempre, el Museu dels aficionats! 

14 clubs a Epocauto.

14 clubs proactius amb moltes ganes de portar el bo i millor de cada casa i amb varietat, sobretot, molta varietat. Clubs arribats d’arreu del territori, Baix Camp, Tarragonès, Conca de Barberà i Terres de l’Ebre. Possiblement, l’edició d’Epocauto amb més ambició Territorial que mai.

Expositors de Venda.

Bona era la secció de compra i venda de recanvis. Merchandising i clàssics a Epocauto. Si bé és cert, que la coincidència de dates, ha fet que no estigués ple del tot, la varietat hi era present. L’any que ve segur que estarà a vessar.

Ferrari.

El monogràfic de Ferrari, de la mà del Club Ferrari Espanya, tenyia de vermell una Part d’Epocauto. Grans peces, de totes les edats i de diversos models feien que la visita fos lluïda.

Vehicles de Cine.

Més d’una trentena de vehicles et transportaven, en més o menys mesura, per diferents èpoques cineastes. Des de Sor Citroën, passant per Italian Job, Grease, Dallas, Regreso al Futuro o Torrente.

Al nostre estand, vam tenir l’honor d’acollir a un representant d’aquesta mostra, una rèplica exterior del KITT!!

Gran Epocauto 2020

Hem tingut l’honor de col·laborar amb Fira Reus en aquest Renaixement, en aquesta nova gestió i aposta de Fira Reus pel Clàssic. I veient aquest any, havent vist els anteriors, el canvi i evolució és extremadament positiva, i aquest és sens dubte, el camí a seguir. La pèrdua d’Autoretro, fa que, Epocauto sigui més necessària que mai!

La continuïtat de les fires, és cosa de tots. Fira Reus empentarà, el nostre mitjà, com a qualsevol fira del clàssic, hi serà per recolzar si se’ns demana, però sense la visita de tots nosaltres a la fira, res funcionarà. Les fires ens necessiten a tots, i aquest cap de setmana la resposta ha estat molt bona!

Amb aquesta nova línia, tenim Epocauto per anys!

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*