FCVH i FEVA a la una.

Us portem les conclusions literals de la reunió DE les dos federacions.

Sembla que el senderisme comença a imperar.

REUNIÓ DE FEVA I LA FCVH PER A COORDINAR POSICIONS ENFRONT DE:

LA LLEI DE CANVI CLIMÀTIC DE CATALUNYA

Dijous passat 25 de juny es van reunir a Saragossa representants de les directives de la Federació Espanyola de Vehicles Antics (FEVA) i de la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) amb la finalitat de coordinar les actuacions a desenvolupar enfront de la Llei de Canvi Climàtic de Catalunya.

Donada la dificultat del repte, i el predictible mal que suposaria la citada Llei, totes dues Federacions estan treballant perquè l’acció conjunta i solidària permeti uns millors resultats. D’aquesta manera, i per a traçar les línies estratègiques del pla d’actuació, es van reunir en l’ambient més cordial en l’establiment “L’Almenara de Copau”, un famós local de Saragossa, ben conegut pels amants dels Clàssics per les seves facilitats per a realitzar esdeveniments. Per a concloure, es va celebrar un menjar de germanor a la qual es van sumar els representants de la Federació Aragonesa de Vehicles Històrics.

Considerem aquesta reunió, i les conclusions en ella extretes, de cabdal importància per al futur del nostre Patrimoni d’Automoció, tant a Catalunya, com en tota Espanya, i ens congratulem de l’excel·lent sintonia mostrada per totes dues federacions i les bones perspectives de cara al tractament beneficiós dels nostres vehicles respecte a la citada Llei.

TEXT: FEVA

1 Comment

  1. Buenos dias,segun voy leyendo en sus comentarios,se tendra que estar afiliado a un club,que a su vez este federado,para resolver el tema de motos y coches clasicos,yo vivo en Roda de Bera,me podrian recomendar un club de clasicos federado,que este cerca de mi poblacion,gracias por todo

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*