Èxit de 8e Weekend tot i el Covid!

Aquest primer cap de setmana de Juliol (dies 4 i 5), s’ha celebrat la vuitena edició del “Weekend internacional 60’s” en la parròquia d’Encamp organitzat per la  Associació  Andorrana de Vehicles Antics (AAVA). Durant aquesta edició s’ha celebrat també el 60 aniversari del Mini.


Com és habitual en les edicions del Weekend, els inscrits van tenir una sèrie d’activitats programades, lúdiques i culturals, durant tot el cap de setmana.


La concentració es va iniciar el dissabte dia 4 de Juliol, amb l’arribada i inscripció dels primers participants al Prat Gran d’Encamp cap a les 9 del matí. Cada participant rebia la tradicional bossa de regals per part de l’organització, una placa i una samarreta commemorativa de la concentració.


Durant aquesta primera demà, els cotxes clàssics es van anar estacionant en el recinte del Prat Gran per a completar l’exposició estàtica de la concentració, mentre que els inscrits ja van poder gaudir de les primeres activitats culturals, visites al Museu Nacional de l’Automòbil d’Andorra i al  Museu  Etnogràfic  Casa Crist. Aquests museus es troben a uns 50 metres de l’exposició estàtica.


Al migdia, tal com estava previst en el programa, iniciem una de les activitats més esperades, la rua pels principals carrers de les parròquies d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella amb una durada d’una hora aproximadament i tornant novament al Prat Gran d’Encamp per a assistir a l’actuació del Cor Rock d’Encamp.


Mentrestant, l’organització va ultimar els detalls als jardins del Prat Gran on es va servir l’esmorzar d’un menú típic andorrà, seguint amb els protocols obligatoris d’higiene i desinfecció que ens vénen marcats per les autoritats donada la situació actual.


A primera hora de la tarda, iniciem la segona rua del dia amb els nostres clàssics, aquesta vegada per les parròquies altes,  Canillo, Ordino i La Massana, fent una visita al mirador panoràmic del Roc del Quer, situat en la carretera del Coll d’Ordino. Espectaculars vistes des de l’alt de la muntanya en una tarda radiant.


Tornem al Prat Gran d’Encamp i estacionem els nostres clàssics, i es va donar la resta de tarda lliure als participants per a, els que vulguin, anar de shopping pels comerços d’Andorra.


A partir de les 21h30, es va servir el sopar de gala en el Centri Cultural i Esportiu d’Encamp, amb l’habitual assistència de les autoritats i el repartiment de premis i trofeus.


Per a acabar el nostre primer dia de Weekend vam tenir una novetat, que va ser un acte-cinema (estil americà) amb una consumició i crispetes incloses per a tots els participants. La pel·lícula que es va projectar va ser “El món està boig, boig, boig”, donant per conclòs el primer dia del Weekend.


Comencem la segona jornada, Domingo dia 5 de Juliol, amb l’obertura del Prat Gran i exposició estàtica dels nostres clàssics per a tornar a rebre la visita del públic.


Poc després, tercera sortida amb els nostres clàssics, amb una rua inicial per les parròquies d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella novament i, incloent aquesta vegada, una excursió al Coll de l’Ampolla, passant per la localitat de muntanya de Pal.


Finalment, es tornarà al Prat Gran d’Encamp on es va servir l’ultimo esmorzar i es dió per conclòs el Weekend 2020 de la AAVA, emplaçant a tots els participants al següent Weekend 2021.

Font: AAVA

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*