AAVA, Fi de Temporada 2021

AAVA, fi de temporada 2021 

Aquest pròxim 3 de desembre, l’Associació Andorrana de Vehicles Antics celebrarà l’acte de cloenda de temporada 2021. I ho farà amb un sopar de gala a Andorra la Vella amb tots els Socis i amics.

Un any on encara no es pot tractar de Normal. Recordem que la primera meitat, encara estàvem immersos en Covid i per tant les trobades i activitats estaven o bé restringides o cancel·lades directament.

Week-end 2021

I que es cancel·lessin no treu la feinada d’organitzar-ho tot. El Week-end anual de l’AAVA estava organitzat completament, però es va haver de suspendre en última instància per les noves mesures decretades. Per tant, un any, on s’ha treballat més que mai, però que no sempre s’ha pogut culminar i veure els resultats.

A la segona meitat, les trobades del Foie-Gras i el nou Raid a Terol es van organitzar i es van realitzar, traient un xic, l’agror de tot l’any!

https://cotxesclassics.cat/events/

AAVA Sopar fi de Temporada 2021

Un sopar de fi de temporada 2021 per tornar a recuperar les forces que els membres i amics de l’Associació donen asseguts en una mateixa taula. Unes forces i ganes més que necessàries, ja que el 2022, promet ser un any molt actiu per la nostra estimada Associació Andorrana de Vehicles Antics.

Durant el transcurs del sopar hi haurà projeccions i música en directe!
Moltes ganes de Week-end, de foie-gras, de Terol, de Calçotada i de tot el que tingueu ganes d’organitzar!


Felicitats per la feina feta aquest 2021 i moltes forces i encerts pel 2022 amics de l’AAVA!

Salut i Benzina

Marc Rovira

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*