Lleida Antic – Lleida Retro 2021, Fira Recomanada del Novembre!

Lleida Retro 2021. CVHLL

20 i 21 de Novembre, Fira de Lleida.

https://goo.gl/maps/M6UkyUjefWyC57nRA

Aquest proper cap de setmana arriba una de les fires que més ens agraden. I tot i que parlem de fira, no  ho es com ho coneixem.

A fira Lleida, comparteixen espai Lleida Retro i Lleida Antic. Fira de brocanters i antiquaris i una sempre sorprenent exposició de vehicles clàssics.

Lleida Retro 2018

No és una fira on anar a comprar, sinó una exposició de vehicles clàssics per visitar.

I sempre ens han sorprès amb els vehicles exposats. Sempre hi ha aquell vehicle que veiem en fotografies o que veiem molt poquet a concentracions. I sols per això, la visita a Lleida Retro sempre ens encanta i recomanem la seva visita!

Lleida Retro 2021

Aquesta any, els Organitzadors i amics, Club de Vehicles Històrics de Lleida ens preparen una exposició de Triumph, de camions i de vehicles exclusius. I com no pot ser d’altra, una exposició del Renault 4, en honor als seus 50 anys!

R4F

I en aquesta part de Renault 4, trobareu a un cotxe i a una gent, que estan treballant en una aventura de més de 15000km per l’africa. Si els voleu conèixer i voleu saber més de l’aventura, allà els tindreu! En Manel i en Jordi, de quatre clàssics i un destí. Avait els coneixereu per aqui també, si no en teniu ocasió a Lleida, on els hi dedicarem un breu reportatge!

quatre clàssics i un destí

Lleida Retro 2021, aquests propers 20 i 21 de Novembre a Fira Lleida. Cita obligada per l’aficionat del Clàssic. Per nosaltres, una exposció molt i molt cuidada a les mans d’un dels grans clubs de la paeria.

I si al sortir, si encara teniu ganes de més clàssics, potser trobeu el Museu Roda Roda obert on hi trobareu magnífiques peces!

Salut i Benzina

Marc Rovira

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*