La Generalitat ha entrat en raó finalment.

Després de rebre moltes queixes de clubs, federacions, associacions i particulars, la agencia tributaria de Catalunya ha entrat en raó.

A partir d’ara, també seran bonificables, els vehicles que estiguin donats de baixa temporal voluntària que tinguin condició de classic.

Faltarà veure, si també s’en adonen, que cobrar QUALSEVOL baixa temporal per contaminació és estafar directament al ciutadà.

Salut i benzina!!

Marc Rovira

5 Comments

  1. Es el impost mes ricult que un se pot imaguinar, esta fet am els peus y no am el cap, axi anem am quets politics , com espot pensar fe pagar a un coche historic cuan la majoria no fan ni 100 km ¿ any es que cuan estan parats tambe contaminen ? es vergoños la clase de politics, ineptes,poca y subtancia ,esprit de recaudacio. no ya mes tenim el que varem botar.ya u vayeu.

  2. Un autobus carregat amb 50 persones son 3.500 kg circulant per Barcelona fa i llença fum negre. El meu Seat 600 va a l,ITV, el primer que miran son els fums. Perfecta !!! pero no puc circular per Barcelona. Com es menja aixo ? Un cotxe classic esta molt ben cuidat, millor que un de 9 o 10 anys. Que passa ? Hi han interessos creats ?

  3. Si un coche no circula no contamina, punto y eso es perfectamente denunNcible. También es denunciable para Cualquier vehículo el pago de este impuesto, desde el momento que el concepto en el que es equitativo, pues no lo pagan todos, ¿Qué bpasa por ejemplo con los camiones?

  4. Si un coche no circula, no contamina, punto y eso es perfectamente denunnciable. También es denunciable para Cualquier vehículo el pago de este impuesto, desde el momento que el concepto en el que Se basa no es equitativo, pues no lo pagan todos, ¿Qué pasa por ejemplo con los camiones?

  5. Porque si un coche es clásico que está exento del inpuesto de circulación tiene que pagar lo del co2 si no está en ningún. Club

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*