El TSJC anul·la la ZBE

TSJC anul·la ZBE

El TSJC ha resolt els recursos de les associacions i entitats contràries a la mesura impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.

TSJcat: La sala contenciosa anula la ordenanza de #ZBE @bcn_ajuntament por falta de informes que avalen algunas restricciones, exceso del ámbito geográfico de implantación y excesiva restricción del tipo de vehículos afectados, entre otros motivos. Estima seis recursos de 10 colectivos

Aquest era el comuncat d’aquest 21 de Març del Tribunal de Justícia de Catalunya. El recurs que diversos col·lectius d’afectats i gremis de tallers de Barcelona entre altres; han fet que el TSJC hagi decidit a favor d’aquests, a l’entendre, que la mesura no estava avalada per cap informe tècnic.

A nosaltres ens pertoca la reflexió pel que fa a clàssics o històrics. I, per tant; aquesta notícia, sense perjudici a qué tots volem un món més net i sostenible, ens allibera momentàniament, de treue els nostres vehcles clàssics, com si fossim delinqüents.

I dic momentàneament, per que aquesta resolució es pot recorrer, i no en tingueu cap dubte, que no quedarà així. Temps per fer informes en tenen, i tècnics aburrits, també. De moment, TSJC anul·la ZBE.

Veurem en que queda tot plegat els propers mesos.

Salut i Bennzina

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*