Visita Auto Retro 2016. La Bombolla

Venta entre particulars.

Permeteu-me que ampliï una mica el breu comentari del reportatge anterior.

Com us comentava, cotxes de tots els colors i de tots el preus. La exposició de Auto Retro pel que fa al mercat entre particulars, com està passant arreu, pateix la famosa bombolla de preus del clàssic.

Som conscients que la llei de preus és lliure, cadascú valora el que té a casa com vol o com pot. Fins aquí correcte. Tot i així, els que fa anys que ens arrosseguem per aquest mon, sabem el preu aproximat de les coses, veiem quan quelcom està sota o sobre valorat. A Auto Retro es veuen disbarats comparatius entre cotxes.

Tant podem trobar un DS per 9500€ preu de sortida com un 1430 per 18000€ de sortida, o un Trans AM per 8700€ de sortida respecte un Golf per 9000€.

Quins son els preus correctes?

Cadascú que faci les valoracions pertinents, el que és clar, és que si seguim sobrevalorant el que tenim, arribarà un moment, que acabarém per no tenir res. Tot té la seva justa mesura, hi ha clàssics extremadament valuosos i d’altres que no tant, i no passa res, és sa i normal, passa amb els nous, un Dacia no val el que val un Mercedes!

Tot i així, passeu i mireu que n’hi ha que valen la molt la pena de veure(Alpine, Porsche, Lotus, Mercedes i molts d’altres) i per mirar no pagues més entrada.IMG_0843.JPG

Salut I Benzina

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*