Ral·li Solidari Montornès del Vallès 2016

Diumenge 18,  ens hem desplaçat a Montornès del Vallès, on els amics de la Associació de Clàssics de Montornès i Blaugranes Montornès estaven preparats per mostrar-nos la cara més solidaria de la nostra afició.

Al Recinte Firal ho  tenien tot preparat per començar el mati.

En motiu de la 25a  Marató de TV3 i Catalunya Radio, centrada a obtenir els fons que permetran sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques,  aquests dos col·lectius, per tercer any consecutiu, organitzaven el Ral·li Solidari de Montornès, entre altres activitats.

Al costat del Recinte Firal, un carrer tancat i precintat i en el centre un conjunt de cons és tot el que necessiten. A la punta  del carrer tot disposat!img_1068

Marc Cazorla, un dels organitzadors, ens explica, que ja és el tercer any que organitzen l’activitat, que és una manera lúdica, divertida i que genera emocions, de recaptar fons per la Marató. Sobretot ho gaudeixen els més petits però no hi ha adult que si resisteixi afirmava Cazorla.

Funcionament senzill, arribes, fas el donatiu, et poses el casc i esculls qui et fa la marajadeta com diuen ells(Eslàlom):img_1060

Quatre mites de ral.li dels 80-90 totalment preparats, esperen a ser escollits, Opel Kadett GSI, Alfa Romeo 75, Peugeot 205 Rallye i un VW Golf GTI, tu decideixes.

Darrere de cada cotxe, un protagonista més de la jornada, 4 voluntaris més al servei de la Marató, que posen a disposició el seu temps i els seu cotxe per recaptar fons.

Hem fet el donatiu, ens hem posat el casc i hem escollit, per qüestions nostàlgiques de qui ús escriu, el 205 Rallye.img_1061

Al pujar, hem conegut el Josep, propietari del 205. Ens explica, que ell ja no fa ral·lis com la resta, que anys enrere si n’ha fet però que ara aquest cotxe el té com a vehicle clàssic de passeig(això si, totalment preparat com per sortir a fer un tram!). Tot i així, no dubte en venir cada any i posar el seu cotxe i a ell mateix, a disposició d’aquest acte.

Cap d’ells hi guanya res, al contrari, tornen a casa amb menys Benzina i menys pneumàtic, però tal com em comenta el Josep, el fet de tornar a casa amb la sensació d’haver sumat a la causa, ho compensa tot.

La marejadeta molt divertida, i si no has pujat mai a un cotxe de Ral.li tens una bona oportunitat a Montornès. Això si Josep, l’any que ve, la càmera, la fixem o no ens tornarà a servir el vídeo i butxaques amb cremallera per no perdre res!!img_1088

La nostra afició té moltes cares i modalitats diferents, però el tota ella té un rerefons, i es la seva gent, la gent que la forma i i dona anima. Aquest Diumenge, la nostra gent de Montornès, han mostrat una de les millors cares de la nostra afició.

Recaptació Final: 415€

Josep, Marc, Associació de clàssics de Montornès, Blaugranes de Montornès i poble de Montornès, gràcies per el vostre temps, felicitats per la iniciativa i que per molts any ho puguem reviure.img_1070img_1078img_1071

Salut I Benzina!

http://www.ccma.cat/tv3/marato

2 Comments

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*


Ral·li Solidari Montornès del Vallès 2016

Diumenge 18,  ens hem desplaçat a Montornès del Vallès, on els amics de la Associació de Clàssics de Montornès i Blaugranes Montornès estaven preparats per mostrar-nos la cara més solidaria de la nostra afició.

Al Recinte Firal ho  tenien tot preparat per començar el mati.

En motiu de la 25a  Marató de TV3 i Catalunya Radio, centrada a obtenir els fons que permetran sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques,  aquests dos col·lectius, per tercer any consecutiu, organitzaven el Ral·li Solidari de Montornès, entre altres activitats.

Al costat del Recinte Firal, un carrer tancat i precintat i en el centre un conjunt de cons és tot el que necessiten. A la punta  del carrer tot disposat!img_1068

Marc Cazorla, un dels organitzadors, ens explica, que ja és el tercer any que organitzen l’activitat, que és una manera lúdica, divertida i que genera emocions, de recaptar fons per la Marató. Sobretot ho gaudeixen els més petits però no hi ha adult que si resisteixi afirmava Cazorla.

Funcionament senzill, arribes, fas el donatiu, et poses el casc i esculls qui et fa la marajadeta com diuen ells(Eslàlom):img_1060

Quatre mites de ral.li dels 80-90 totalment preparats, esperen a ser escollits, Opel Kadett GSI, Alfa Romeo 75, Peugeot 205 Rallye i un VW Golf GTI, tu decideixes.

Darrere de cada cotxe, un protagonista més de la jornada, 4 voluntaris més al servei de la Marató, que posen a disposició el seu temps i els seu cotxe per recaptar fons.

Hem fet el donatiu, ens hem posat el casc i hem escollit, per qüestions nostàlgiques de qui ús escriu, el 205 Rallye.img_1061

Al pujar, hem conegut el Josep, propietari del 205. Ens explica, que ell ja no fa ral·lis com la resta, que anys enrere si n’ha fet però que ara aquest cotxe el té com a vehicle clàssic de passeig(això si, totalment preparat com per sortir a fer un tram!). Tot i així, no dubte en venir cada any i posar el seu cotxe i a ell mateix, a disposició d’aquest acte.

Cap d’ells hi guanya res, al contrari, tornen a casa amb menys Benzina i menys pneumàtic, però tal com em comenta el Josep, el fet de tornar a casa amb la sensació d’haver sumat a la causa, ho compensa tot.

La marejadeta molt divertida, i si no has pujat mai a un cotxe de Ral.li tens una bona oportunitat a Montornès. Això si Josep, l’any que ve, la càmera, la fixem o no ens tornarà a servir el vídeo i butxaques amb cremallera per no perdre res!!img_1088

La nostra afició té moltes cares i modalitats diferents, però el tota ella té un rerefons, i es la seva gent, la gent que la forma i i dona anima. Aquest Diumenge, la nostra gent de Montornès, han mostrat una de les millors cares de la nostra afició.

Recaptació Final: 415€

Josep, Marc, Associació de clàssics de Montornès, Blaugranes de Montornès i poble de Montornès, gràcies per el vostre temps, felicitats per la iniciativa i que per molts any ho puguem reviure.img_1070img_1078img_1071

Salut I Benzina!

http://www.ccma.cat/tv3/marato

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*