I Trobada de Sant Gregori(26/02/17).

Aquest diumenge he escollit com a destí un poble a tocar de Girona, Sant Gregori, on hi ha convocada una trobada de cotxes, tractors i motos clàssiques.  Sense gaire més informació que el lloc i l’ hora me’n vaig cap allà a veure quines sorpreses m’esperen, segur que m’agradaran.

En arribar al poble de seguida veig un cartell indicant-me la direcció del meu destí, l’espai  “la Pineda”, a més, només he de seguir un antic tractor que tot i no anar gaire ràpid sé que no es perdrà. El lloc es ideal, un gran espai obert i pla on ja han començat a entrar vehicles que es van col·locant per fileres, una primera ullada i primeres fotos mentre van arribant, no es pot evitar .

A la entrada d’un recinte tancat  hi ha una llarga cua cap a una taula on la activitat ja és frenètica. Organitza Hospitalitat Mare de Deu de Lourdes (delegació Sant Gregori) i la sorpresa agradable d’aquest matinal de diumenge és que tot es fa amb una finalitat solidaria.

Conec a la Pilar, ànima i motor de la trobada, dedicada des de fa anys al voluntariat en la ajuda a persones malaltes. Aficionada al mon dels cotxes clàssics, quan l’hi van demanar que és podria fer per recaptar diners per poder seguir ajudant a aquelles persones amb més dificultats, ho va tenir clar, hem de fer una trobada de clàssics que és lo nostre.

Com ella mateixa diu “va posar fil a l’agulla” i a Sant Gregori a trobat molta col·laboració, des de l’ajuntament fins a particulars, com parades del mercat o establiments de tot tipus han fet la seva aportació.

A dintre ja hi ha molts que gaudeixen de un bon esmorzar entre bromes i converses. A fora del recinte, ja esta ple de meravelles, des de Seat 600 a Cadillac  “El Dorado” fins un centenar de cotxes dels quals podeu veure nomes un tast en las imatges.

Desprès de l’esmorzar, la Pilar emocionada per l’èxit de la seva primera trobada, explica a tothom l’itinerari i el destí de la sortida que hi ha prevista, en grups de deu cotxes aniran a visitar el pessebre i les rèpliques en suro dels edificis més emblemàtics de Catalunya de la Remei, ella també a volgut col·laborar.

Comencen  a engegar motors i veig com van sortint, més fotos i més riures, a la tornada encara queda el sorteig, tothom a comprat números.

Gràcies, com us dèiem, a les generoses aportacions d’uns i altres i ha un munt de premis per repartir. Mentre les mans innocents van traient nombres, la gresca entre els assistents no para.

Jo els deixo, m’han torno a la carretera satisfet de haver assistit a una gran trobada i si m’ho permeteu, ja se que no tinc la mateixa gràcia que el amic Masferrer, però gent de Sant Gregori, “ sou molt bona gent”.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

3 Comments

  1. Felicitats x la PILAR per ser una persona excelent , valenta , voluntaria el maxim , que mes l’ hi podem dir !!! ” ETS UNA GRAN PERSONA FELICITATS “

  2. Quin reportatge mes maco,felicitats!!!
    Per tu Pilar no hi ha paraulas .
    També pels cuiners sense ells no s’hagués ges esmorzat tant be.
    Iper tothom que hi va participar
    Moltes gracies a totom

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*