Comença l’UNIRAID 2017 i el Beem Team, Gas.

Aquest Divendres 24 de febrer, l’equip Beem Team embarcava al port de Barcelona al ferry que les duria cap a Tanger, punt de reunió de tots els participants i de les verificacions dels cotxes.

Dissabte 25, ETAPA 0 arribada a port.

Formalització de les inscripcions i verificació del cotxe. Els organitzadors de UNIRAID revisan documentació dels vehicles i tots els punts de seguretat del reglament. Seguretat sempre es el primer punt!

Verificacions fetes, es formalitza la inscripció i s’entrega a cada equip tot la documentació del viatge i Dorsal el nombre 14! El mateix dia 25, la organització reuneix als equips, per donar les últimes indicacions i avisos als més de 100 equips. Dia de anar a dormir d’hora per afrontar la primera etapa amb èxit.

Diumenge 26, Etapa 1 Asilah-Midelt.

Superen la etapa amb èxit i sense incidències. La Bet i la Emma van adaptant-se al cotxe i al Marroc, gaudint de cada quilòmetre i seguint consells de bons companys del RZTEAM més experimentats.

Des de cotxesclassics.cat estem molt contents de que tot vagi sortint positivament i que el cotxe es comporti. Anirem informant de totes les noticies que ens fessin arribar les noies.

Cotxesclassics.cat amb el Beem Team a UNIRAID 2017.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*