III Trobada de cotxes clàssics Calçotada Valls(26/02/17)

Aquest diumenge 26 de febrer, la Escuderia Costa Daurada, organitzava la seva tercera trobada de cotxes clàssics, calçotada Valls.

25 cotxes han respost a la crida de la Escuderia Costa Daurada.

Tothom citat a les 09:30 a la plaça del Quarter de Vall, on l’Ajuntament de valls els hi havia habilitat tot el carrer que volteja el col·legi. Les inscripcions, per tal de estar més còmodes, al Bar del Davant. Aquestes coses val la pena aprendre-les.

Un cop tots inscrits, vehicles en marxar i a pasturar. Les carreters escollides, les del alt camp. Bon indret per fer quilometres per el seu conjunt de carreteres comarcals enllaçant poble a poble.

A tres quarts de dotze, tots a la plaça quartes per tal de deixar els vehicles exposats per tal que els vallencs puguin venir a fer una ullada i a gaudir d’aquestes joies. Mentre els vallencs veuen la exposició, els participants tenen feina, visita guiada per Valls, Call Jueu i Visita al Magatzem de Vermut.

Poc després de la una, la comitiva engega motors per passejar-se per els carrers de la Vila Castellera, volta a la plaça del Quarter per entregar recordatoris. Allí el grup es divideix entre els que se’n van a menjar calçots i els que no.

Bons cotxes, bona ubicació, bona organització i bons calçots els d’aquest diumenge a Valls, en la tercera trobada de vehicles clàssics de la Escuderia Costa Daurada.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*