1er Esmorzar de Forquilla del Gave Reus. 2/4/17

Aquest Diumenge 2 Abril, els amics del Grup de Aficionats dels Vehicles d’època de Reus, GAVE, organitzaven una trobada per els socis i amics. I no hi ha millor trobada que la de cremar Benzina i un Bon esmorzar.

Punt de Trobada.

El punt de trobada inicial, a la Plaça de la Llibertat de Reus va patir una modificació degut a una cursa organitzada a Reus que discorria per allà mateix. GAVE, per tal de facilitar la trobada, va citar a dos quart de 9 del mati, al nou punt de trobada, al polígon industrial Agro Reus, prop del camp de CD Reus.

Tots puntuals, allà els hem trobat aparcats. Realització de inscripció i revisió per part de GAVE que tothom, sigui a lloc.

Abans de sortir, els valents que han arribat al punt de trobada descapotats, s’afanyen a posar capotes, no pas per pluja o excés de sol, sino per el vent que ens acompanya.

Ruta.

Vora 30 cotxes s’han reunit a la trobada. Tots a punt en Marxa. Una ruta molt maca per el Baix Camp i Priorat. Maspujols-Aleixar-Vilaplana-Alforja-Arbolí i final a Cornudella de Montsant, a la vora del Pantà de Siurana.

Can Pep.

EL punt final de la ruta, Can Pep, un restaurant amb un bon aparcament a tocar de la presa de Siurana. Al arribar la comitiva, ja els esperaven un parell de socis, inaugurant l’aparcament amb un Ferrari i un precios Peugeot.

La resta, es van aparcant, amb molta gràcia, deixant un aparcament digne de una sala de Museu. Ford A, Porsche, MG, Seat, Peugeot, Citroën i molts altres.

Bon Esmorzar de forquilla, molt bon ambient, alegria i sobretot molta amistat és el que s’ha pogut veure en el primer esmorzar de Forquilla del amics de GAVE.

L’únic incident, el consum de gasolina del vehicle militar rus a fet una mala passada al seu propietari, quedant-se sense carburant a la entrada de Cornudella. Sa solucionat amb la ajuda d’un amable conductor amb un 407 familiar negre.

Ha estat un plaer aquest ratet i haver-vos-hi acompanyant.

Salut i Benzina GAVE.

cotxesclassics.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*