I ruta al Delta de l’Ebre i l’arròs. CVHLL 2/4/17

Aquets Diumenge dia 2 d’abril, els amics del Club de Vehicles Històrics de Lleida, CVHLL, no sols tenien ganes de sortir amb els clàssics, a més tenien ganes de matinar.

En aquesta ocasió, el club organitzava una jornada lúdica-cutural per endinsar-se al Delta de L’Ebre, i així conèixer el seu Parc Natural i els seus arrossars.

Punt de Trobada

EL punt de trobada eren els Camps Elisis de Lleida a dos quarts de vuit del mati, per ser diumenge, es una senyora matinada. Però ni l’hora para als amics del CVHLL, la jornada s’ho mereixia.

Ruta.

A tres quarts de vuit, tots al cotxe i cap al primer punt de parada, Vinebre, a Esmorzar al Hostal de Sant Miquel.

Un cop esmorzats, Perelló-Ampolla i Delta de l’Ebre, on deixaren els cotxes a Can Nuri, per passar de les quatres rodes a a una Barca per fer una excursió tot Navegant.

Visites.

El club organitza sempre un ric contingut de visites en les seves trobades, en aquesta ocasió, combinaren la volta amb barca i a posterior una visita guiada al MON NATURA DELTA.

La jornada s’acaba amb un bon dinar a la zona.

Jornada complerta, molts quilometres, bones visites i bon tiberi com no pot ser d’altre manera en les trobades culturals del CVHLL. Bona feina amics. Felicitats.

Salut i Benzina.

cotxesclassics.cat

Fotografies: CVHLL

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*