VI Trobada Sant Feliu Sasserra. 2/4/17

El primer diumenge d’abril hem porta a Sant Feliu Sasserra.

Entre Avinyò i Prats de Lluçanès trobo aquest petit, bonic i acollidor poble. Sant Feliu Sasserra, amb els seus carrers estrets al centre hi predomina la pedra. Una amplia i oberta zona esportiva es la que acull aquesta sisena trobada de cotxes, motos, tractors i camions clàssics al municipi.

En apropar-me ja hem trobo els primers organitzadors que hem barren el pas. Ni estic inscrit, ni vinc amb vehicle per la ocasió, hem toca aparcar i endinsar-me a peu.

Exposició.

De seguida hem trobo gratament sorprès. Sincerament no esperava trobar tants participants, comencem be. Els diferents carrers es van omplint, de tot i molt variat.

M’apropo a las taules d’inscripció on els inscrits reben obsequis, tiquets per l’esmorzar i una amplia i detallada nota informativa, on ens expliquen que tot va començar al 2012 amb una reunió entre aficionats al motor del poble, doncs deu ni do la que tenen muntada sis anys desprès.

També hi ha parades de recanvis, cotxes en miniatura i  samarretes on firar-se mentre alguns ja gaudeixen de l’esmorzar.

Primera passejada per veure totes las joies presents, es llarga , un carrer dedicat a les motos,

alguns tractors

i cotxes que no te’ls acabes.

Com veieu hi ha per tots els gustos, però avui si m’ho  permeteu, els camions han fet que la meva nostàlgia pugi a nivells mes alts que els habituals.

Passejada.

Algú podria tenir dubtes de si amb tants cotxes es faria ruta o no, i tant que si.

Es pot escollir entre la curta de 35 KM i la llarga de 60. Així que, a l’hora prevista, comença el festival. Molt moviment i un a un, es va donant la sortida amb baixada de bandera. Moment molt divertit el públic assistent ho gaudeix i tots cap a la carretera.

A la tornada els espera un aperitiu i entrega de premis per acabar la jornada.

Com sempre encantat de havers desfruitat d’aquest dia festiu a Sant Feliu Sasserra un petit poble amb una gran trobada de clàssics. 

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

3 Comments

  1. Felicitats
    Un nuevo exito de los amigos de Sant Feliu Sas
    Sasserra
    Este año estoy de viaje, pero el proximo fijo
    Que buelvo a participar . Abrazos

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*