3a Concentració Motor Club Terrassa

Aquest diumenge el  Motor Clàssic club Terrassa organitzava la seva tercera concentració al municipi, s’intuïa que seria sonada així que cap allà vaig anar. 

Tot arribant a la zona mercadal per l’avinguda del Vallés ja vaig veure que la cua de cotxes assistents sortia del recinte i tot.

Era un espai enorme, perfecte per encabir el gran nombre de vehicles que hi anirien arribant. Per un costat del perímetre, entraven i feien cua. Un grup d’organitzadors de manera molt ràpida i sense fer baixar del cotxe, els hi feia la inscripció. En principi la cua era d’un carril, però de seguida es va tenir que desdoblar. Un cop inscrits cap dins a seguir las indicacions d’altres membres que els anaven distribuint per el gran recinte.

A l’altre banda es veien moltes carpes, per una part el servei de bar i com si d’una fira es tractés, diferents Stands, relacionats, tots, es clar, amb el mon del motor, música, batucada i un concurs de Play Station per els més petits.

Com veieu, hi havia de tot. Mica en mica es va anar omplint i jo vaig començar a repassar la gran exposició de joies.

Cotxes i més cotxes a Terrassa.

Una llarguíssima filera i desprès una altre i un altre… 550 cotxes segons la organització, realment salvatge, en la línia de Arbúcies si ho recordeu.

Quan s’ajunten tal quantitat de cotxes, n’hi ha per tots els gustos. Que ets més purista, clàssics. Més racing, ho tens. Americans? va,  el que vulguis.

Desprès vaig tornar a repassar el programa. Si, ho havia vist bé, a les onze rua per la ciutat. Molts van decidir quedar-se, però una gran quantitat van sortir i ens van regalar bones imatges de l’avinguda del Vallés plena de cotxes clàssics. De ben segur que van transformar per uns moments els carrers de Terrassa, transportant-los al passat.

La festa encara s’allargaria fins a les quatre de la tarda. Hi havia un gran sorteig amb molts premis per repartir fins arribar a la grossa, un BMW318is.

Una gran concentració, i un gran club que sap com muntar una festa, esperem veure la cuarta l’any que ve.

Salut i Benzina

El Rodaclàssics

2 Comments

  1. Tercer Encuentro de Clásicos en Terrassa…todo un espectáculo en el mundo del Motor…y un placer para vista de quienes respetamos..la historia y a sus supervivientes…felicidades para el Grupo Organizador MCCT..

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*