Els Microcotxes envaeixen Sitges.

Aquest cap de setmana, la cita era obligada. Sitges acollia la 16a Trobada Internacional de Microcotxes 2017. Organitzada per el Clàssic Motor Club del Bages(CMCB) a Sitges. Dos dies plens de activitats per els participants i dos dies plens d’oportunitats per els aficionats de contemplar aquestes joies de la postguerra, aquests vehicles que van donar mobilitat i esperança arreu.

L’esdeveniment s’iniciava el dissabte al matí, on tots els participants eren citats entre nou i onze a la Plaça de la Fragata. Pràcticament noranta microcotxes s’hi presentaven. Èxit absolut de participació. Cotxes d’arreu d’Europa, França, Itàlia, Alemanya, Portugal.

La Majoria en remolc, però d’altres de més intrèpids, feien el viatge conduint, com és el cas d’aquesta parella, provinent del Nord de França(una setmana de viatge)amb un Verolex.

Curiosos vehicles com aquest tricicles i aquestes antiguitats.

Isetta.

TPV.

Biscuter.

Messerschmitt.

Fiat.

Curiositat: En les edicions de l’estat, es permet la participació dels 500 pero no dels Seat 600 ja que es considera, el 600, com el vehicle que va matar als microcotxes a l’estat.

La jornada continuava amb una excursió cap a Vilafranca del Penedès on els participants realitzarien una matinal enològica seguida de un dinar de germanor a la mateixa vila castellera.

A les quatre de la tarda, tots els participants cap als cotxes i tornada cap a Sitges.

A les sis de la tarda s’havia de estar a Sitges, on per delit dels aficionat, a la plaça de la Fragata hi havia preparada una presentació als aficionats dels Microcotxes. Un a un, els petits, TPV, Isetta, Fiat, Goggo… passaven per l’arc on un gran speaker, el President del CMCB, Antoni Tachó regalava als aficionats una explicació molt rica model per model.

Us deixem uns enllaços, on podreu seguir les presentacions.

Un cop presentats els noranta participants, alguns es retiraren cap als hotels pertinents, i d’altres aparcaren a la plaça Fragata deixant exposats els seus vehicles.

Tots a sopar i a recuperar forces per l’endemà.

Diumenge.

Ben d’hora tothom era citat a la plaça de la Fragata. El lloc del esmorzar era al canal olímpic de Castelldefels a les 10h, així que la matinada no se la estalviava ningú.

Un cop esmorzats, tornada per les costes del Garraf cap a Sitges.

A les dotze, estava programada una segona presentació dels vehicles per els visitants i aficionats del diumenge.

Anessis el dia que anessis, tornaves amb més coneixements dels microcotxes i alguna que altra anècdota de la mà de Antoni Tachó.

Dinar, trofeus, bons auguris i viatge de tornada cap als respectius domicilis(nacionals i internacionals).

Si t’agraden els cotxes clàssics, la cita era obligada. És la única ocasió anual per veure tants i tants microcotxes junts. La única ocasió per veure’ls rodar, per sentir-los petar i per conèixer la seva gent.

Magnífica feina CMCB, l’any que ve més i millor.

Salut i Benzina.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*