Cardedeu, 5a trobada clàssics amb IVTM

Aquest Diumenge 28 de Maig, Cardedeu acollia la 5ª trobada de vehicles clàssics a la localitat. Trobada organitzada per els amics del Clan del Clàssics.

La convocatoria del participants, era a les nou del matí al passeig Alexandri, al costat del riu. Bona ubicació, on una magnífica arbreda, donaria ombra a tothom, i més tenint en compte, la calor sufocant d’aquest diumenge. 30º de previsió!!

Parlant amb la organització, aquesta edició els feia patir una mica. L’Ajuntament de Cardedeu, prenia per aquest 2017 una decisió impositiva al municipi que havia fet enfadar, i molt, al aficionat de Cardedeu. Els vehicles clàssics, aquest 2017, tronen a pagar IVTM.

Tot i així, Clan del clàssic es mostraba content, ja que aquestes últimes setmanes, s’han reunit amb el consistori i han aconseguit que per el 2018, aportant documentació que ja es concretarà, els clàssics podrien tornar a quedar exempts del IVTM. Ho veurem.

Però com passa sempre amb aquesta afició tan maca que tenim, i sempre, tenint clar, que qui organitza, no son els consistoris si no la gent, ningú va fallar a la gent del Clan del Clàssic.

A dos quarts de deu, la aixeta es va obrir, i el arribar de clàssics era constant.

Vora 170 clàssics es van agrupar al passeig.

Clàssics a Cardedeu..

Vehicles de rally..

Americans…

Especials.

Entrepà de Butifarra i refresc per tots els participants. Aquest esmorzar, més una passejada tranquila i fresca envoltat de clàssics convertien la estada a Cardedeu en un plaer pels sentits.

Esperem tornar a visitar Cardedeu, amb l’aficionat més tranquil i relaxat, sense IVTM i amb les mateixes ganes de sortir amb el clàssic arreu.

Bona feina Clan del Clàssic, sort amb les negociacions

Salut i Benzina

 

 

2 Comments

  1. MOLTES GRÀCIES PER EL REPORTATGE EN NOM DE LA JUNTA DEL CALN DEL CLÀSSIC.
    PILAR (SECRETARIA DEL CLAN DEL CLÀSSIC)

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*