Clàssics al Real Club de Golf el Prat

El Real Club de Golf el Prat s’ha vestit d’època i avui ha celebrat la seva primera concentració de cotxes clàssics.  Al voltant d’una vintena de cotxes construïts entre els anys 30 i 88 han estat exposats al Camp de Pràctiques del Club, lluint el seu estil.

Aquesta és la primera edició que el RCG El Prat celebra una exposició de vehicles antics d’alta gamma, i la intenció és que any rere any es repeteixi aquest esdeveniment.

A continuació es presenten els cotxes exposats:

Els cotxes s’han exposat al públic des de les 10h i a les 11h han començat una ruta a través del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt fins al pintoresc poble de Mura. A les 12:45h han tornat cap al RCG El Prat i s’han exposat fins les 14h. Els visitants han gaudit d’una jornada festiva on estil i entorn s’han combinat a la perfecció.

Informació i Fotografies: Real Club Golf el Prat

El Real Club de Golf del Prat és el més guardonat d’Europa i té nombrosos professionals en actiu en els diferents circuits nacionals i europeus.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*