4 Retro Car Meeting Santa Eulàlia de Ronçana

Aquest Diumenge 28, entre moltes altres ofertes, teníem aquest Retro Car Meeting a Santa Eulàlia de Ronçana.

Quan llegeixes Meeting, ja intueixes que ha de ser gran, que deuen parlar de una bona reunió i així ho esperàvem.

Ho esperàvem, i es el que hem trobat.

Més de 100 cotxes s’han aplegat en aquest bonic poble del Vallés, a escassos 10km de Granollers.

Parades de samarretes, revistes i miniatures així com zona de Bar i recanvis.

Clàssics.

Vehicles de totes les edats i classes, que es el que més ens entreté. Des de 2cv dels primers, passant per escarabats de primera generació, 1430, 124 sport, 600…

Vehicles de Rallyclàssic.

Inclòs, així com a altres trobades veiem el KITT, a Santa Eulàlia de Ronçana ens esperava el cotxe del Braç tonto de la Llei, el 1430 d’en Torrente.

Una zona reservada per les estrelles de la Trobada, unes joies que destacaven per sobre de la resta, Chevrolet, Talbot, Ford, Austin, Morgan i Bentley. Un d’ell s’emportaria el premi al millor cotxe allà present.

Al marxar, per la carretera, em creuo amb participants que aquest diumenge han decidit fer doblet com jo, iniciant el diumenge a Cardedeu i passant el mig dia al Retro Car Meeting.

Una plaça plena amb l’espai just. La ombra justa per que visitant i participants, no els hi faltes de res. Bon esdeveniment el de santa Eulalia de Ronçana, amb gran cotxes i bona gent.

No es pot demana més.

Salut i Benzina companys

cotxesclàssics.cat

 

 

2 Comments

  1. Des del Retro Car Club Ronçana (RCCR) us agraïm moltíssim el vostre suport i la vostra magnífica tasca de difusió ja que això fomenta la nostra afició i posa en valor la recuperació i conservació del patrimoni històric i la cultura que representa.

  2. Jo hi vaig anar com a visitant i hi havia cotxes interessants i semblava molt ben organitzat. Si voleu veure fotos, a Instagram @jorecafoto

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*