CCBC. Club Clàssics Barcelona Ciutat a Montcada.

Aquest diumenge dia 8 d’octubre, es trobaven. Els amics del Club Clàssics Barcelona Ciutat(CCBC) es citaven a Montcada i Reixach.

El motiu, simple, una estona entre amics i clàssics. El que ve a ser lo important en la nostra afició.

La trobada era programada a les 09:00 al Restaurant Reina Elisenda de Montcada. Què millor per començar el dia amb un bon esmorzar?

Cap al les 11, Un cop plens, conductors i cotxes, a fer baixar l’esmorzar. Passejada per les carreteres del voltant, per fer uns 30km per tornar al punt de partida.

Cotxes CCBC.

Una quincena de vehicles s’agrupaven per passar el dia plegats. Entre ells, podíem veure Seat 600, Seat 850, Seat 124, Seat 127, Renault 8, Mercedes 190, BMW 320, Mini i inclús una preciosa furgoneta Siata. a en queden poques!

A les 12h, la ruta finalitzava al restaurant Reina Elisenda de Montcada i Reixach. En aquest punt, la conversa valorant la ruta flueix. Per finalitzar, petit sorteig entre els participants i un fins molt aviat.

Sempre un plaer compartir una estoneta amb vosaltres CCBC.

Aviat en teniu a punt una altra, i allà intentarem estar.

Salut i Benzina

cotxesclassics.cat

Fotografies: J. Andrés

1 Comment

  1. Gracias por venir y hacernos este reportaje tan bonito. A ver si la próxima vez vienes con más tiempo y almuerzas y sales de ruta con nosotros. Soy el dueño del 124 D azul… Saludos!!!

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*