CCBC Marató TV3. Clàssics i Solidaritat.

CCBC Marató TV3. Coincidint amb el dia de la Marató de TV3, els clàssics tenien cita a la capital. Formaba part d’aquell conjunt de trobades per la Marató que us vam comentar.

El Club Clàssics Barcelona Ciutat, amb la gent del Ace Café Barcelona, organitzaven la seva primera trobada solidaria.

En aquesta ocasió, no anava de fer quilometres. Tampoc d’una trobada cultural. La Solidaritat era el eix principal. Una trobada estàtica on aparcar, esmorzar i fer petar la xerrada entre companys d’afició.

Un dia Fred però que el sol acompanyar durant tota la jornada.

L’objectiu era clar, concentrar tants cotxes com l’espai ho permetés per poder fer una bona aportació a la Fundació per la Marató.

Si recordem, la Marató de TV3 per aquest 2017, va de les malalties infeccioses, aquestes que provoquen un de cada 3 morts arreu del mon.

Clàssics CCBC Marató TV3 a Barcelona.

I oi tant que van omplir l’espai. Mobilitzar clàssics ja no es feina difícil, i si a més, i posem un component solidari, no hi qui ho pari!

100 cotxes van participar de la jornada Solidaria. El recinte del ACE CAFÉ va quedar ple a rebentar de clàssics, i de gent. Per els participants, el que dèiem, bon esmorzar i bona jornada de converses i de compartir experiències.

Per els visitants, 100 motius per visitar, veure i contemplar. Cotxes ben diversos i de totes les edats.

És la primera vegada si hem permeteu, que veig tants Seat 131 en una mateixa concentració!

Un dels detalls, si més no simpàtics. dos germans de mare, però de diferent pare. Mare GM i pares Chevrolet i Pontiac.

I molts altres cotxes únics!

Amb tots ells, el Club Clàssic Barcelona Ciutat va assolir el objectiu. Entre els 100 participants, van recaudar 355€ per la Marató de TV3. Amb aquests 355€ van ajudar, a que la jornada de la Marató de TV3 acabés amb un marcador de més de 7 milions d’Euros!

Quan parlem a Catalunya de Solidaritat ho fem amb raó de causa, i cada any per la Marató en fem una lliçó. I el Club Clàssics de Barcelona Ciutat, però també el Clàssic Motor Club de Bages, Club clàssic de Montornès, la gent de Calella i la de Llambilles aquesta any, han ajudat a donar aquesta lliçó.

Gràcies per la vostra magnífica tasca! Fem gran el País i fem encara més gran la nostra estimada afició!

Salut i Benzina.

cotxesclàssics.cat

Fotografies: Marcos Murcia(CCBC)

1 Comment

  1. M’ha fet gràcia el que heu posat sobre els germans de general motors, el que igual no sapigueu és que els propietaris si són germans de la mateixa mare i el mateix pare.

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*